Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha most már félek a férfiaktól?

Figyelt kérdés
Folyton olyan férfiak találnak meg, akik semmibe néznek. Legutóbb egy bántalmazó kapcsolatban voltam. De amúgy sose voltam hosszú kapcsolataim, mert én senkinek se voltam elég jó. A leghosszabb is fél évig tartott. Én vagy csak szexre kellenék, vagy semmire. A legutolsó exem is hazudott nekem, azt mondta hogy soha senkivel nem volt olyan jó, mint velem, senkibe nem volt olyan szerelmes, mint belém. Ehhez képest egy idő múlva úgy éreztem semmibe vesz. Beszélt az exeiről, valakiről azt mondta, hogy milyen kár, hogy nem sikerült vele szexelnie, én pedig úgy éreztem hogy kevés vagyok hozzá. Állandóan úgy éreztem, hogy nekem az exek árnyékában kell lennem. Előfordult hogy a nyakamat is megragadta, volt úgy leszorított. Ő is szakított velem. De mégis utánam már 1 évvel elvett egy másik nőt, mert teherbe ejtette. Rossz látnom hogy pont az utánam lévő nő a legjobb, nem pedig én, hiába mondta nekem, mikor együtt voltunk. De már megszoktam hogy engem ennyire senkibe vesz mindenki, így már inkább nem is próbálkozom.
2020. máj. 14. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy az utánad következőt elvette, csak arról szól, hogy őt teherbe ejtette, és van benne becsület. Ettől még ugyanaz a gyökér marad, aki veled erőszakosan bánt.

Megértem, hogy ilyen tapasztalatok után már vannak benned félelmek. Szerintem egy pszichológus mindenképp jót tenne. Valamiért nálunk sokan azt gondolják a mai napig, hogy aki pszichológushoz jár, az gyogyós, pedig egy nagyon hasznos dolog. Segít rendbe tenni az ember lelkét, önbizalmát, segít megtalálni önmagad. Szerintem most egyelőre szüneteltesd ezt a párkapcsolat dolgot.

2020. máj. 14. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen embereket taszítsd el magadtól. Nekem is volt olyan exem, aki azt mondta, hogy velem volt minden a legjobb, közben meg “hajta a vére” és emiatt megcsalhat.. Hagyd ott és kerüldd el.

Utána javasolnám, hogy tölts egy kis időt magaddal, ne akarj rögtön ismerkedni. Később rögtön tudni fogod, már a jelekből hogy valaki ilyen, akkor azt már akkor engedd el.

Idővel ez az érzés csökkeni fog és találni fogsz olyan férfit, aki egyáltalán nem fog lenézni és eszébe se jutna bántani.

2020. máj. 14. 10:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy miért pont velem bánhatott így, mást meg sokba néz?
2020. máj. 14. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te azt nem tudhatod, hogy a jelenlegi párjával hogyan viselkedik. És jegyezd meg, nem te vagy a hibás, hogy bántott. Engem is bosszantott már fel nő úgy, hogy majd' agyvérzést kaptam az idegtől, de sosem ütöttem meg.
2020. máj. 14. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egy boszorkány elátkozott.

Szükséged van egy sámánra aki leveszi rólad a rontást.

2020. máj. 14. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Őszinte leszek veled!

Nem tudsz válogatni,annyira görcsösen akarsz kapcsolatot,hogy sokat engedsz.Ezért is hagynak el,nincs benned izgalom,kihívás.

Önbizalomhiányra tippelek nálad.

2020. máj. 14. 10:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mindig engem hagytak el, volt amikor nekem lett elegem mások hazugságaiból. De ez estben nem én szakítottam sajnos.
2020. máj. 14. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem egészséges, hogy ezt a kérdést mindennap felteszed itt.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: ne sirass egy ilyen nárcisztikus, pszichopata seggfejt! Az új nőjét is vélhetően azért vette el, mert felcsinálta, valószínűleg őt is úgy elnyomja/bántalmazza mint téged..

Ezek a férgek ilyenek

Tudom miről beszélek, most szabadultam meg egy ilyentől

2020. máj. 14. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem csak veled vannak így kérdező minden második emberrel megtortenik megtortortent már ez. Ne magadat hibaztasd hanem az exeidet akik így bántak veled. Hidd el te is sokat érsz, csak ezek a barmok miutan megkapjak amit akarnak már hamar megunnak bármilyen not.

Fordított helyzetben is ez megy h nők bannak el durván férfiakkal. Kicsit próbálj meg jobban figyelni a jelekre ismerkedés alatt ne csak az erzelmeidre meg a vonzalomra hagyattkozz. Kis logikát és realitást is vigyél bele és ismerkedj tovább vagy egyedül maradsz öreg korodra. Nem könnyű azt meg kell hagyni de a boldogságra mindig is meg lesz a lehetőséged.

2020. máj. 14. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!