Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor extrém jóképű férfival jönnek össze a nők akkor nem zavarja őket, hogy már előttük több száz nő "beszennyezte" a párjukat?
Már a kérdés is elég manipulatívan van feltéve.
1. Azt feltételezi, hogy az extrém jóképű pasik mind kujonok.
2. Hogy a nők többsége úgy is összejön egy extrém jóképű pasival, hogy az végigk...ta a fél várost.
Ha tudom az illetőről, hogy több tíz + nővel volt, akármilyen vonzó, nem jövök vele össze. Ha nem tudom róla, belefuthatok olyanba, aki ügyesen titkolja... de olyan a rondák között is van.
Az, hogy ki mennyire szabados, az meg nem a külsőtől függ. Van, akinek lenne rá lehetősége, de nem él vele, mert nem szexagyú.
De, ilyenekkel nem is kezdek, engem ez borzasztóan taszít. Persze csak azokról beszélek, akikről tudom, hogy fűvel-fával együtt voltak már, nem csak a külső alapján feltételezem ezt róluk.
Kavartam egy ideig olyan pasival, akiért tényleg MINDEN EGYES csaj odavolt (pedig a személyisége egy nagy 0 volt), és mindig úgy éreztem, hogy az valahol “igénytelenség”, hogy szó szerint minden lánynak engedett, aki rámászott pl. egy buliban, neki magának pedig fogalma sem volt arról, hogyan tegyen erőfeszítéseket, hogyan kezdeményezzen egy lánynál stb. Egy darabig koslatott utánam, de szó szerint félt tőlem, mert én nem ugrottam rá egyből, amint villantott egy mosolyt. 🤦♀️ Szerintem én voltam az egyetlen “pofon” az életében; sose értette meg, miért nem tudtam komolyan venni, pedig pont ő volt az, aki nem viselkedett komolyan.
Két dolog kell egy nőnek, biztonság (ebbe beletartozik az anyagi biztonság is) illetve jó szex.
A bré nem kopik el szex meg maszturbáció után, csak az illető lesz tapasztaltabb, kvázi jobb szexet tud nyújtani a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!