Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jóképű hagyjam inkább a Tindert?
Inkább az egész ismerkedést!
Dunába ugrást javasolja neked a legtöbb nő!
Kipróbáltad már?
Igen -> elégedett vagy az eredménnyel?
#### Igen -> ne hagyd a tindert
#### Nem -> hagyd a tindert
Nem -> miért nem?
A 6-os meg a 7-es válaszolót kiegészítem, hogy nagyjából tisztába legyen mindenki azzal, hogy milyen nőként egy Tinder.
Szóval egyszer csináltam egy kamu profilt, és teljesen átlátszóan kamu képeket töltöttem fel direkt, 2db kép egy kapafogú csajról, mind a kettő kép ráadásul pixeles volt, az egyiken ha jól emlékszem éppen trágyázott is, szóval tiszta sz*r volt, tényleg próbáltam a lehető leggázabb képeket összeválogatni.
27 ezres városban lakok, mégis másnapra 99+ lájkot jelzett, egy ilyen nyilvánvalóan kamu profilra is, egy viszonylag kisvárosban.
Akkor gondolj bele, hogy egy nem fake mondjuk közepes nőnek hány párja lehet, tényleg nagyon nagy a konkurencia + ugye valakik megveszik azt a prémiumot is, hogy a lájkjuk előresoroltabban jelenjen meg a csajnál, egyszóval nagyon nehéz, és akkor még ugye csak matcheltetek, akkor még beszélgess is vele úgy, hogy még másik 100 ember irogat neki.
Inkább az egészre tekints úgy, hogy pörgeted, semmibe sem kerül, beszélgetsz, aztán majd lesz valami, nem szabad ráfüggni, preferáld az élőben való ismerkedést, jobb a hatásossága, jobban fejleszt, nagyobb önbizalmt ad, valóságosabb, mellette Tinderezz aztán vagy bejön vagy nem.
/5-ös válaszoló voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!