Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiaknak miért nem kellenek a csúnya nők?
#8nak, habár nem én vagyok a megszólított.
A kép valós, az egyik legnagyobb amerikai társkereső (okcupid) csinálta a tagjai körében, pár éve én is olvastam róla.
P.s. van barátnőm, nem vagyok incel
Pontosan 12#
Szép dolog ha jófej a csaj, de ha nagyon ronda akkor a legtöbb férfinek fel sem állna rá a cerka, ergo kár vesződni vele.
Tehát egy ronda nő nem tud kompenzálni, mert ha nem egy aszexuális kapcsolatot akar, akkor kudarcra van ítélve
Van ugyan néhány férfi akinek bárkire feláll a pöcök akinek beteheti de egyrészt kisebbségben vannak, másrészt azok sokszor olyanok is akikből nem kér egy normális lelkületű nő
Sok férfi meg egyszerűen impotensként képes viselkedni már akkor is ha valami más apró baja van a nővel vagy önmagával, nemhogy ha a nő ocsmány is (gondolom ez sem a többségi kategória, de ez az én helyzetem is sajna)
A ffiaknak nincs olyan h csunya no.
Ha vki mosolyog csak, már viszik is a bokorba.
érdekes kérdés: valaki már párosította volna ezen embereket egymással.
Szerintem sokan/mindenki a legjobbat, a legszebbet, a nálánál szebbet szeretne, és ezt érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!