Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiaknak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiaknak miért nem kellenek a csúnya nők?

Figyelt kérdés
:(
2021. aug. 10. 18:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy talán nem a felszínt kéne kapargatni. Akkor lehet, hogy lenne valakid, akivel szerethetitek egymást.
2021. aug. 10. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Egy szó: nincs meg a kémia....márpedig sok fütyülő nem akarmire képes fütyülni, csúnya lányoknak néma maradm
2021. aug. 10. 19:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

#8nak, habár nem én vagyok a megszólított.

A kép valós, az egyik legnagyobb amerikai társkereső (okcupid) csinálta a tagjai körében, pár éve én is olvastam róla.

P.s. van barátnőm, nem vagyok incel

2021. aug. 10. 19:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan 12#

Szép dolog ha jófej a csaj, de ha nagyon ronda akkor a legtöbb férfinek fel sem állna rá a cerka, ergo kár vesződni vele.

Tehát egy ronda nő nem tud kompenzálni, mert ha nem egy aszexuális kapcsolatot akar, akkor kudarcra van ítélve

Van ugyan néhány férfi akinek bárkire feláll a pöcök akinek beteheti de egyrészt kisebbségben vannak, másrészt azok sokszor olyanok is akikből nem kér egy normális lelkületű nő

Sok férfi meg egyszerűen impotensként képes viselkedni már akkor is ha valami más apró baja van a nővel vagy önmagával, nemhogy ha a nő ocsmány is (gondolom ez sem a többségi kategória, de ez az én helyzetem is sajna)

2021. aug. 10. 19:36
 15/25 anonim ***** válasza:
25%

A ffiaknak nincs olyan h csunya no.

Ha vki mosolyog csak, már viszik is a bokorba.

2021. aug. 10. 20:11
 16/25 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés: valaki már párosította volna ezen embereket egymással.

Szerintem sokan/mindenki a legjobbat, a legszebbet, a nálánál szebbet szeretne, és ezt érzi.

2021. aug. 10. 20:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Amúgy kellenek. Jellemző párosítás durván elhízott nő kontra 160/40 pasi.
2021. aug. 10. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
#14 és szerinted a nők felizgulnak a csúnya férfiakra?
2021. aug. 11. 06:02
 19/25 anonim ***** válasza:
18! Prostikból kiindúlva ha nem is izgúlnak de bemegy aminek be kell.
2021. aug. 11. 06:34
 20/25 anonim ***** válasza:
De lehet hogy az a csúnya nő nem arra vágyik hogy prostinak érezze magát. Ha nincs felizgulva a nő kellemetlen vagy akár fájdalmas is a szex számára. Olyan legyünk már túl rajta érzés az egész. Gondolom sejted hogy ez senkit nem tesz boldoggá.
2021. aug. 11. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!