Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy incel bármilyen kontextusban vagy korban incel maradna?
Szerintem egy régi világrendben ugyanúgy szerencsétlenek lennének, sőt még rosszabb helyzetben lennének, mint most a liberális világban, amelyben a társadalom sokkal elnézőbb bizonyos mentális betegségekkel szemben, és boldog-boldogtalan hallathatja a hangját.
Többnyire ugye régebben nem a kölcsönös vonzalom miatt házasodtak. Alig volt több, mint egyfajta üzletkötés – egyenlőtlen felek között. A szerelemről pedig sokáig úgy gondolták, hogy egyáltalán nem ok a házasságra.
Az emberiség történelmének nagy részében a házasság az anyagi biztonságot, különböző érdekek egyesítését, gazdasági kapcsolatok megszilárdítását célzó megállapodás volt. Családok közti egyezség. Mondjuk, ha egy nyomdász és egy papírgyártó közös üzleti kilátásait javította, hogy a gyerekeiket összeházasítják, akkor az így is történt.
A szerelmet nyilvánvalóan ismerték akkor is, de a házasságnak nem volt tartozéka. A férfiak a szeretőjüknek tartották fenn az ilyen érzelmeket.
"Az emberiség történelmének nagy részében a házasság az anyagi biztonságot, különböző érdekek egyesítését, gazdasági kapcsolatok megszilárdítását célzó megállapodás volt"
Az 1853-as jobbagyfelszabaditaskor a nepesseg 80%-a roghozkotott jobbagy volt, a mezovarosok nelkul. Szoval egyesiteni kellett a "vagyont". Ja. Meselj meg :D
37F incel
"Engem egyébként kifejezetten aggaszt, hogy a 40 év alatti magyar férfiak 70%-nak nincs gyereke"
Ezt a statisztikat honnan szedted? Ha ez igy van, akkor:
1) a gyerekek tobbseget a 40 feletti ferfiak gyartjak
2) keves ferfi tunkol tobb not szimultan, vagyis az inceleknek igaza van, hogy a nok azt a mareknyi lapatallu menocsavot passzolgatjak korbe egymas kozt
Mert a noknel nem figyelheto meg 70%-os gyermektelensegi arany.....
37F incel
Általában az ilyen statisztikákkal az a gond, hogy a társadalom egy korábbi állapotát tükrözik. Amerikában egy házasság átlagos időtartama még mindig 8 év, amihez hozzáadódik a házasságon kívül, de párkapcsolatban eltöltött idő is. Ez a szám Magyarországon a lemaradásunk miatt csak még nagyobb lehet.
Mindez azt jelenti, hogy a mai családok a 10 évvel ezelőtti párkapcsolati piacra mutatnak betekintést. Bár ezzel 37F nem szokott egyetérteni, de én még láttam a 2011 -es Kashmir klubbot. A nők konkrétan ott ültek egymás mellett sorban várva, hogy egy férfi odamenjen hozzájuk, tehát egy átlagos férfinak könnyű volt csajozni. Ma egyébként hol láttok ilyesmit? Amikor utoljára, 2020 -ban kinn voltam, akkora férfitöbblet volt a klubbokban, hogy konkrétan be se engedték az érkező férfiakat.
28, ha a pasas megdugott téged naponta kétszer, akkor már nem volt incel!
A leírásod alapján persze elég selejtes ember lehet (én kifejezetten utálom azokat, akik például az anyjukkal ocsmányul beszélnek), de incelnek már semmiképp sem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!