Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső és belső tulajdonságai alapján mondjátok azt egy férfira, hogy nem jó a "marketingje"?
Szerintem ezek csak ilyen gyenge kifogások részükről, hogy hirtelen legyen valamire fogni a lekoptatást. Nekem volt olyan randi, hogy melegítőben mentem és mivel alapból bejöttem a nőnek nem akadt ki ezen...ellenben volt olyan is akit az is zavart, hogy miért farmer + ingben megyek első randira, miért nem valami elegáns, igényesebb, márkásabb cuccban...
külső:
-kifejezetten jó alapanyag, de nem tud vele "bánni"... előnytelenül öltözik, túl nagy macerának tartja az igényességet (pl. volt ismerősöm, aki rövid hajjal baromi jól nézett volna ki, de ott nyafogott, hogy ahhoz többször kellene eljárnia fodrászhoz, mint évi 1 alkalom... vagy zsíros hajú ismerős, akinek heti 1-nél több hajmosás már a világvége volt), 20 éves elnyűtt és kinőtt ruhákat hord, mert lusta elmenni vásárolni
- látszik, hogy nem a saját stílusa az öltözködése, hanem pl. az, amit a legolcsóbban meg tud venni, vagy amit anyu vett neki
Belső:
- gyakorlatilag listaszerűen felsorolja a szerinte jó tulajdonságait, és várja, hogy ettől majd a nő rácuppanjon, ahelyett, hogy megmutatná inkább (pl. ódákat zeng arról, milyen lovagias meg udvarias, de az első randin tartja a markát a nőnek vagy annyira nem képes, hogy lesegítse róla a kabátját; elmagyarázza, mennyire okos és intelligens, de a randin semmit nem mond, ami ezt bizonyítaná)
- zavaró szinten bénázik ismerkedés alatt (nem tud kinyögni egy értelmes összetett mondatot, mert annyit nyökög és vihog)
- nagyon rossz passzban van ismerkedéskor, és ez kiül rá... és még a nő kedvéért sem tud egy kicsit lelkesebb lenni... "pluszpont", ha aztán a randi vagy a leszólítás egészét azzal tölti ki, hogy ő mennyire szerencsétlen és mindenki más miért bunkó vele
Szerintem pont én. Én a kutyának sem kellek, pedig ha pontokba szedve értékelnem kéne magam, elméletben az összes nőnek utánam kéne epekednie. ... Na jó, nem, csak gondoltam megengedek magamnak egy kis humort, hátha nem harapják le a fejemet.
-Huszonéves fejjel lakásom van, mert örököltem
-Van egy öreg, de tökéletesen működő autóm
-Jó munkám van, ha még tanuló lánnyal jönnék össze, aki nem dolgozik, tudnék neki segíteni, nem kéne akkor se filléreket számolgatni, ha felköltözne hozzám.
Neadjaúristen most még, de ha véletlenül becsúszna egy gyerek, szűkösen, de meg tudnánk oldani.
-Jó családom van, mindig számíthatunk egymásra... mivel ebbe nőttem bele, a lánynak/családjának is bármikor segítünk komolyabb dolgokban is, ha kell
Stbstb, úgyis meg fogják támadni a magamról alkotott véleményemet. A lényeg, hogy anyagi és érzelmi biztonságot tudnék nyújtani.
A külsőmet persze nem tudom reálisan értékelni, de több semleges, nem elfogult tanács, vélemény után mondhatom, hogy csúnya nem vagyok.
Ezeknek ellenére nincs párom, ergo valamit nagyon elrontok. Nálam sokkal csúnyább, butább, egyszerűbb, megbízhatatlanabb kortársaimnak is van párja.
Valószínűleg az alapvető életfelfogásom (is) lehet az oka.
Szerintem nem a szavak, hanem a tettek beszélnek. Az árul el egy emberről sokmindent, hogy mennyit tesz meg a szeretteiért. Nem az, hogy mennyire tudja a lányokról lebeszélni a bugyit.
Bevallom őszintén, az utóbbi nekem nem is megy. Ha feloldódom egy társaságban, kifejezetten humoros, nyitott tudok lenni - én is meglepődöm magamon -, de olyan még eddig nem fordult elő, hogy bármelyik is a dumám miatt szexuális értelemben is vonzónak talált volna. ... vagy volt, csak nem vettem észre. Látod? Nem vagyok egy ragadozó.
Természetesen olyan is volt, hogy "csak úgy", mindenféle megjátszás nélkül tetszettem lányoknak, csak eddig általában ez a lehető legszerencsétlenebb helyzetekben történt. Pl. amikor a négy unokatestvéremre figyelek egy forgalmas helyen, nem hagyhatom őket csak úgy ott, amíg flörtölgetek.
... hát, talán ennyi jut eszembe így hirtelen. Az utóbbi egy-másfél évben sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetnék sikeresebb a nőknél.
Jártam pszichológushoz, fogytam 25 kilót, próbáltam társkeresőzni, tanácsokat és véleményeket kértem "semleges" (nem elfogult) nőktől, de eddig semmi eredmény.
F
Akkor mégiscsak a külsővel, illetve azzal lehet probléma, hogy nem is jársz el sehová?
Milyen munkát végzel?
Eljárogatni szoktam, igaz, nem sok helyre. Pl. bulizni, beb.ni nem nagyon járok, mert nincs is igényem rá, és a szervezetem nem is nagyon bírja az alkoholt.
Amúgy meg több alkalmat megfogtam már az ismerkedésre: fakultációk (gimi), egy rahedli nyelvtanfolyam (angol, német, orosz, mindegyikből több), önvédelmi tanfolyam, táncórák, teljesítménytúrák/szervezett túrák, online ismerkedés (gyakori, társkeresők), egyetemi rendezvények/órák, tömegközlekedésen is elegyedtem már szóba random emberekkel, stb...
Pályakezdő villamosmérnök vagyok, igaz, most szoftverfejlesztés/tesztelés területen dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!