Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső és belső tulajdonságai alapján mondjátok azt egy férfira, hogy nem jó a "marketingje"?
Ez miért baj?
Tele vannak a konditermek kopasz kigyúrt barbershoppos vállalkozókkal, akik a nők álmai...Vagy esetleg ott van az ecsethaj az is nagy divat. Nem értem a problémát.
Akkor kérlek írj példát arra, milyen az a stílusos haj?
Minden embernek vagy értékrendje amit tapasztalat vagy neveltetés alapján felállít magában és annak megfelelően keres partnert.
Nekem volt olyan randim ahol elmagyarázta a hölgyemény, hogy gáz vagyok, mert minimálisan borostásan(reggel borotválkoztam), nem frissen belőtt frizurával mentem a melóhelyemről a randira. Bár tövig volt vágva a körmöm de akkor is látszik a kezemen hogy melós vagyok(autószerelőként dolgoztam). Elmondta a mondókáját hogy részéről ez nem működhet és már köszöntünk is el.
Rá 1 héttel később egy másik nő meg hosszan ecsetelte, hogy nem tud felnézni egy olyan férfira aki nem ezermester és nem tudja egyedül megoldani a felmerülő problémákat és neki az ezermesterek jönnek be. Az igazi probléma ott van, hogy mindkét nő tisztában volt azzal mit dolgozom, csak azzal nem volt tisztában hogy ez mivel jár együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!