Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen külső és belső tulajdon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső és belső tulajdonságai alapján mondjátok azt egy férfira, hogy nem jó a "marketingje"?

Figyelt kérdés
Akár rövidebb vagy hosszútávú kapcsolatban is?

#reklám #marketing #eladhatóság #párkapcsolatitőke
2021. aug. 9. 08:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
#4 Igen sajnos nagyon sok a kopaszodó, lenyírt hajú pasi itthon. Ezzel együtt jár a stílustalanság is.
2021. aug. 9. 08:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy amiket eddig írtatok, azok tényleg ugyanúgy ráhúzhatóak a nőkre is. Tényleg alig van különbség a férfiak és a nők között...
2021. aug. 9. 08:55
 13/26 A kérdező kommentje:

Ez miért baj?

Tele vannak a konditermek kopasz kigyúrt barbershoppos vállalkozókkal, akik a nők álmai...Vagy esetleg ott van az ecsethaj az is nagy divat. Nem értem a problémát.

2021. aug. 9. 08:58
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
#13 Az ecsethaj az tömeg haj tehát stílustalan. Az első meg nem az ízlésem,ne beszélj minden nő nevében.
2021. aug. 9. 09:00
 15/26 anonim ***** válasza:
24%
#10 sajnálom ha bánt h igazam van, de azért ne legyek már himsoviniszta ha nem csókolok lábat egy senki hulladék hercegnőnek jó? :D
2021. aug. 9. 09:02
 16/26 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek írj példát arra, milyen az a stílusos haj?

2021. aug. 9. 09:04
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
#12 És ez miért baj? Az ember az ember, akár férfi, akár nő. Ezek a tulajdonságok mindkét nemnél problémásak.
2021. aug. 9. 09:42
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Eq hiány..nem hímsoviniszta aki középkori értékeket vall, nem dohányzik,nem beszél csúnyán sosem lenéző vagy fröcsőgő és gyűlölkődő..érti a viccet denem kell h humoros legyen, hűséges,tudjon önnálló véleményt kialakítani(ne a tvt mondja vissza)..én egy elfogadó haladó európai ertékeket képviselő kedves embert tudok elképzelni csak társnak magamnak, pl. migránsok és lmbtq emberek ellen uszitókat nem..külsőről nem is beszélek mert a belsőt már nehéz megugrani..
2021. aug. 9. 09:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Minden embernek vagy értékrendje amit tapasztalat vagy neveltetés alapján felállít magában és annak megfelelően keres partnert.

Nekem volt olyan randim ahol elmagyarázta a hölgyemény, hogy gáz vagyok, mert minimálisan borostásan(reggel borotválkoztam), nem frissen belőtt frizurával mentem a melóhelyemről a randira. Bár tövig volt vágva a körmöm de akkor is látszik a kezemen hogy melós vagyok(autószerelőként dolgoztam). Elmondta a mondókáját hogy részéről ez nem működhet és már köszöntünk is el.

Rá 1 héttel később egy másik nő meg hosszan ecsetelte, hogy nem tud felnézni egy olyan férfira aki nem ezermester és nem tudja egyedül megoldani a felmerülő problémákat és neki az ezermesterek jönnek be. Az igazi probléma ott van, hogy mindkét nő tisztában volt azzal mit dolgozom, csak azzal nem volt tisztában hogy ez mivel jár együtt.

2021. aug. 9. 09:54
 20/26 anonim ***** válasza:
7%
Ha csak 175 cm és 15 cm farka. Azonnal rossz.
2021. aug. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!