Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményed arról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról hogy a nő azért nem akar velem randizni mert állandóan dolgozom én viszont azért dolgozom állandóan mert nem akar randizni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 06:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul szabadságot se kell kivennem kötetlen munka bármikor abbahagyhatom S bármikor újra elkezdhetem, ezért is akkor csinálom amikor nem ér rá.
2021. aug. 8. 08:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg próbáld meg neki megmagyarázni, hogy azért vagy a munkába temetkezve, mert egyedül vagy, és hogy legyen mivel kitölteni az üres idődet, amit egyedül töltenél. De nem az életed a munka, csak helyettesítő. Ha lenne párod, akkor csak az egészséges időt fordítanád a munkára, nem a párodtól, később a családtól vennéd el az időt miatta.
2021. aug. 8. 08:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálom hanem a pénzért. De értelemszerűen nem akkor akarok a pénzért dolgozni amikor ő ráérne randizni
2021. aug. 8. 09:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg megintcsak igaza van. Ha a pénzért csinálod, akkor csak átmeneti lenne, hogy a párodat a munka elé helyezed. Akkor te munkamániás vagy. Ez egy stabilizálódott kapcsolatban újra elő jönne.

Tudom, tudom, megváltoznál meg minden.

Hidd el, az ember nem változik meg, csak átmenetileg amíg új a másik, amíg új a kapcsolat. Amikor már egyértelmű, megszokott, mindennapos lesz, akkor szép lassan visszajönnek az ember olyan tulajdonságai amik átmenetileg eltűntek.

2021. aug. 8. 09:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Mi jönne elő újra? Hogy dolgozom amikor ő is? És ez miért gond? Ő is dolgozna hisz neki is pénzért adnak mindent
2021. aug. 8. 09:30
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Arra van időd, amire akarod. Te döntöd el.
2021. aug. 8. 09:34
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem ez a kérdés.

Akkor ez az uralomról szól? Azt akarná hogy többet keresen mint én mert amíg dolgozik addig ne dolgozzak? S azt hiszi akkor ő diktálhatna?

2021. aug. 8. 09:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De ez az hogy neked a pénz a fontosabb és ezt ő is érzi, ezért is mondta ezt neked, egy nőnek az első helyen kell állnia minden téren, később is figyelj erre oda ha esetleg össze jön valami.A munka az első amit félre teszek ha róla van szó.
2021. aug. 8. 10:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Te el se olvastad a kérdést.
2021. aug. 8. 10:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
😂Nem érzed azt, hogy egyáltalán nem illetek össze? Akik egy randit se tudnak összehozni, azoknak semmi keresnivalójuk egymás mellett. Jobb, ha inkább dolgoztok. Az legalább hasznos.
2021. aug. 8. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!