Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülötted is mindenki megházasodik, gyereket szül családban él? 33 vagyok ..N
Figyelt kérdés
Most írhatnám magamról, hogy csinosnak mondott, rendezett életű nő. De nem akarom dicserni sem, viszont az előnytelen külsejű, buta ismerőseim is már elkeltek, családosak.2021. aug. 7. 09:29
21/25 anonim válasza:
Mindig azt vesszük észre, akik körülöttünk párkapcsolatban vannak, és jajj nekik milyen jó...
22/25 anonim válasza:
Körülöttem vagy családos-, vagy rövid-hosszú kapcsolatban benne lévő-, vagy baráti kapcsolatban élők vannak, én egyedülálló vagyok. F39
23/25 anonim válasza:
Igen, de egyikkel sem cserélnék. A rendszeres szex miatt ugyan piszkosul irigylem őket, de a nyakukba szakadó házimunka, gyerekkel kínlódás, rokonokkal bájolgás stb. miatt nagyon nem. Bele is pusztulnék, ha folyamatosan helyt kellene állnom ennyi fronton/szerepben, nekem nincs ennyi energiám, egész életemben csak vonszoltam magam. (30/N)
24/25 anonim válasza:
Na meg mennyi penzt, szabadidot emeszt fel
25/25 anonim válasza:
Akikkel összejárunk rokonság ott mindenki megházasodott. Anno mikor én következtem volna a sorban, mondogatták nekem, hogy akkor legközelebb a tiedre megyünk, de én ezekre nem reagáltam, már akkor sejtettem hogy kimaradok. Az idősebb generációban is volt egy fekete bárány, ebben én vagyok. 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!