Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha ismerkedni akarna veletek egy bajuszos srác?
Figyelt kérdés
Haverjaim azt mondták, lehetetlen. Szerintem meg simán tudok ígyis ismerkedni. 30 F2021. aug. 2. 22:20
11/29 A kérdező kommentje:
Eddigis simán ismerkedtem, de azt mondták a haverok, h bajusszal nincs esélyem. Sztem meg van. Igen 10es, a nyalást kifejezetten ki akarom próbálni.
2021. aug. 3. 07:32
12/29 anonim válasza:
Szerintem is undorító, általában Petőfi jut róla eszembe. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a bajuszos srácoknak általában óriási feltűnési viszketegségük van, 'művészien' öltöznek mellé, hogy minél jobban kitűnjenek a tömegből, engem a hideg ráz tőle. Szerintem ez rosszabb, mint a széttetovált vagy piercingelt arcú színeshajú emberek.
13/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, challenge accepted.
2021. aug. 3. 08:00
14/29 anonim válasza:
Egy embert láttam eddig, akinek valahogy állt a bajusz, Lord Baelish a Trónok harcából :DDDD
15/29 A kérdező kommentje:
De nekem szakáll nélkül. meg nem tudom, de nekem ilyen igazi, sűrű bajszom van. nem ilyen pár szőrszál.Mellkasom is jó szőrös.
2021. aug. 3. 08:06
17/29 anonim válasza:
Undorító a bajusz, nekem annyira kiábrándító hogy lehet bármennyire jó képű valaki biztos nem ismerkednék vele
18/29 A kérdező kommentje:
Jó, az elején csalni fogok, mert strandon fogok ismerkedni. Mivel vízilabdázó vagyok, így a testem kicsit elvonja a lányok figyelmét a bajuszról. De attól még a bajusz az bajusz.
2021. aug. 3. 09:42
19/29 anonim válasza:
Te csak azt hiszed hogy elvonja a figyelmet a bajuszodról..
20/29 A kérdező kommentje:
Igazából tudom, h ígyis összejön. Csak kíváncsi voltam így látatlanba mit szólnak a nők. De ugye a nők mindig mást mondanak és másképp cselekednek. (soha ne higgy a nőknek) Egyébként sötétbarna hajú, barna szemű vagyok, 185 cm magas.
2021. aug. 3. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!