Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfinak jobb egyedül mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinak jobb egyedül mint "öreg" nővel lenni?

Figyelt kérdés

Ez a pasi 39 éves, de évek óta inkább egyedül van mert neki a korosztályán belüli nők már "öregek" !!!

Értem hogy minden pasi 20 éves fiatal csajt akar, de nem gondolják hogy azért a realitások talaján kéne maradniuk?

Nőknél jobban jellemző ez az inkább egyedül élés, de férfiaknál nem szól bele az alapvetően erősebb libidó?

2021. aug. 2. 10:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem igaz hogy minden ffi fiatalabbat akar...ismerek aki nem
2021. aug. 2. 10:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azzal jön (vagy nem jön) össze akivel akar.Ráadásul egy férfi miatt általánosítasz.
2021. aug. 2. 11:05
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Pedig az öreg nők is jók.
2021. aug. 2. 11:17
 14/27 A kérdező kommentje:

# 4

A válaszodban említett 'átlag magyar 40 éves férfi'-t te hogyan határozod meg külsőre, belsőre stb. ?

2021. aug. 2. 11:25
 15/27 anonim ***** válasza:
én nem akarok 20 éves csajt. Nem tudnék vele miről beszélni csak a tiktokról. Ez kamu, hogy minden pasi ilyet akar.
2021. aug. 2. 11:39
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért, de én ezzel a 39 éves férfinak a 39 éves nők öregek dologgal csak és kizárólag itt találkozom. 40 éves férfiként úgy gondolom, hogy érintett vagyok a témában. Eddigi életem során soha nem volt olyan, hogy azért ne tetszett volna egy nő, mert annyi idős volt mint én és nekem "jár" a fiatalabb. Olyan volt már, hogy az adott hölgy megelőzte a korát (értsd: idősebbnek nézett ki), olyan is volt, hogy más okból nem tetszett, de hogy a kora legyen az, ami miatt inkább az egyedüllétet választottam, mint őt, olyan soha nem volt.
2021. aug. 2. 13:38
 17/27 anonim ***** válasza:
23%

39? Már egy 30 éves is egy vénember kategória !!!

23/N

2021. aug. 2. 15:43
 18/27 anonim ***** válasza:
#16: jó, de te nem is vagy hisztiző incel.
2021. aug. 2. 15:52
 19/27 anonim ***** válasza:

"de nem gondolják hogy azért a realitások talaján kéne maradniuk?"

De, gondoljuk. Emiatt nem egetjuk magunkat 20 eves csajoknal valo probalkozassal, hanem meltosaggal viseljuk a vereseget :)

37F incel

2021. aug. 2. 16:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Én nőkènt érzem ugyanezt.
2021. aug. 2. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!