Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak jobb egyedül mint "öreg" nővel lenni?
Figyelt kérdés
Ez a pasi 39 éves, de évek óta inkább egyedül van mert neki a korosztályán belüli nők már "öregek" !!!
Értem hogy minden pasi 20 éves fiatal csajt akar, de nem gondolják hogy azért a realitások talaján kéne maradniuk?
Nőknél jobban jellemző ez az inkább egyedül élés, de férfiaknál nem szól bele az alapvetően erősebb libidó?
2021. aug. 2. 10:04
11/27 anonim válasza:
Nem igaz hogy minden ffi fiatalabbat akar...ismerek aki nem
12/27 anonim válasza:
Mindenki azzal jön (vagy nem jön) össze akivel akar.Ráadásul egy férfi miatt általánosítasz.
14/27 A kérdező kommentje:
# 4
A válaszodban említett 'átlag magyar 40 éves férfi'-t te hogyan határozod meg külsőre, belsőre stb. ?
2021. aug. 2. 11:25
15/27 anonim válasza:
én nem akarok 20 éves csajt. Nem tudnék vele miről beszélni csak a tiktokról. Ez kamu, hogy minden pasi ilyet akar.
16/27 anonim válasza:
Nem azért, de én ezzel a 39 éves férfinak a 39 éves nők öregek dologgal csak és kizárólag itt találkozom. 40 éves férfiként úgy gondolom, hogy érintett vagyok a témában. Eddigi életem során soha nem volt olyan, hogy azért ne tetszett volna egy nő, mert annyi idős volt mint én és nekem "jár" a fiatalabb. Olyan volt már, hogy az adott hölgy megelőzte a korát (értsd: idősebbnek nézett ki), olyan is volt, hogy más okból nem tetszett, de hogy a kora legyen az, ami miatt inkább az egyedüllétet választottam, mint őt, olyan soha nem volt.
17/27 anonim válasza:
39? Már egy 30 éves is egy vénember kategória !!!
23/N
18/27 anonim válasza:
#16: jó, de te nem is vagy hisztiző incel.
19/27 anonim válasza:
"de nem gondolják hogy azért a realitások talaján kéne maradniuk?"
De, gondoljuk. Emiatt nem egetjuk magunkat 20 eves csajoknal valo probalkozassal, hanem meltosaggal viseljuk a vereseget :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!