Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért várnak alanyi jogon kedvességet és szexet azoktól (a nőktől) akiket gyűlölnek? Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
30, Hhhhh. Ugye onnan indult az egész, hogy azt mondtam h a csajok akkor sivalkodnak, ha nem akarja elvenni őket az a pasi, akit kinéztek maguknak, erre jött válaszként hogy "Hát én több nővel találkoztam aki nem akar férjhez menni mint aki igen." .
Ha elismered, hogy nem ez a jellemző, azzal elismered hogy ez az érved bukta.
Ennyiben kell csak érdekeljen.
Egy szóval nem mondtam, hogy mindenkinek muszáj férjhez mennie, vagy hogy baj lenne, ha nem teszi. Csak azt mondtam, hogy a legtöbb nő saját belső késztetésből vágyik erre.
Szerintem az férfigyalázás, amikor azt sugallod, hogy a férfiak a nőre tulajdonként akarnak tekintetni és elnyomni és erről szól számukra a házasság intézménye.
Sajnálom, ha bántja a lelked, de sajnos ez a valóság. Sok nő él/élt elnyomásban, tulajdonként tekintve. Gyalázás akkor lenne ha azt mondanám hogy mindenki ilyen és az összes férfi egy elnyomó állat. Nem írtam ilyet, nem is gondolom ezt, de attól még léteznek. De én nem emiatt nem akarok férjhez menni, ezt már te kapcsoltad össze.
Az meg had ne legyen már baj, hogy az én személyes tapasztalom az, hogy a környezetemben a velem egykorú nőknek nem az az elsődleges vágya hogy férjhez menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!