Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha depresszív állapotban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha depresszív állapotban vagyok, nincs motivációm,akkor terápia segítségével elérhetem, hogy ki tudjak alakítani komoly párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Az adottságaimmal nincs gond, viszont elképesztő motiválatlanságban szenvedek, semmi nem hoz lázba, teljes nihilben élek, így csak rövid kapcsolatokat tudok létesíteni lányokkal, komoly az nem megy, mert nem tudok elköteleződni. Semmi nem érdekel, néha már alig van energiám kikelni az ágyból, a barátaimmal is egyre ritkábban találkozom. A munkámat home office-ból csinálom, így szinte teljesen elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal.

Arra gondoltam, hogy terápia esetleg segíthet, már be is jelentkeztem egyre.

Vajon segíthet kirángatni a teljes érdektelenségből? Vagy van más megoldás?

2021. júl. 31. 20:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem baj, ha egy terapeuta húzza az időt, egyik pillanatról a másikra úgyse lehet megoldani az ilyen szintű motivációhiányt. Pénzt nem sajnálom rá, úgyis csak halmozódik már egy ideje ( nem csinálok mostanában semmit,amire elkölthetném, régebben legalább utazgattam). A melómmal jól elvagyok, nem panaszkodhatok a fizetésre sem,de a pénz önmagában nem boldogít ezt elárulhatom.
2021. aug. 1. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy jó (!) pszichológus tud segíteni neked, eszközöket adni arra, hogy kezeld a depressziódat, viszont szerintem hatásosabb, ha elsősorban magad miatt akarsz változni, és nemcsak azért, hogy lehessen párod.
2021. aug. 1. 00:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy önmagában nem boldogít a pénz. De gondolj bele, én ugyanígy érzem magam, csak nekem pénzem sincs. :D
2021. aug. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!