Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért jár lemondásokkal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért jár lemondásokkal a nők számára, ha összejönnének egy egyszerű melóssal?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 14:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:
100%
És te honnan tudsz arról, amikor közöd sincs hozzájuk? Jaaaa, értem. Csak böfögöd ide a hülyeségeket válogatás nélkül. Nincs több kérdésem, sorry.
2021. aug. 1. 17:22
 112/126 A kérdező kommentje:

Nagypapámmal mindig beugrottunk egy ilyen kis talponállóba az iskolából hazamenet. Én kaptam egy málnaszörpöt ő pedig a jól megérdemelt felest.

A diplomás bulikból meg jópárat átéltem. Én tényleg nem iszok egy pohárral sem, így sajnos mindenre emlékszek, amit más művelt emberek műveltek.

2021. aug. 1. 17:27
 113/126 anonim ***** válasza:
100%
És ez alapján általánosítasz. Hát sajnállak, elég egyszerű ember vagy, de ez megmagyarázza pár hozzászólásodat.
2021. aug. 1. 17:30
 114/126 A kérdező kommentje:

Velem vigyázni kell ilyen téren, mert a kötelező olvasmányokat sem olvastam el, mégis 5- ös voltam irodalomból.

Az érettségin is csak gyorsan átfutottam a Tartuffe-ot amit oda adtak és 5-ösre feleltem belőle.

Lehet elolvasom a Mester és Margaritát.

Van két jó történelmi regényem amiket szeretek és még nem fejeztem be. Az egyik a Velencei kereskedelmi háborúk Milánóval korába repít, a másik az angol skót háborúk korába.

2021. aug. 1. 17:35
 115/126 anonim ***** válasza:
100%
Olvassad inkább, ne itt általánosíts és utálkozz más emberekre, mert az nagyon nem kulturált. Goodbye.
2021. aug. 1. 17:42
 116/126 anonim ***** válasza:
87%
Egyetem alatt heti rendszerességgel voltam különböző irodalmi klubokban és a legdurvább dolog, amit ilyenkor ittunk, az a kávé volt. Te persze biztosan jobban tudod, hogy mi mit csinálunk.
2021. aug. 1. 17:44
 117/126 A kérdező kommentje:

A rumos kávé is tud ütős lenni egy kis energiaitalt még hozzákeverve. Utána készreforralva. Van is fenn róla egy video a youtube-on.

Szinte azonnal üt, ráadásul a szivet is felpörgeti.

2021. aug. 1. 17:51
 118/126 anonim ***** válasza:
5%

Es meg mindig megy a feszites. De most tenyleg, a nagy diplomasokat (vagy egy embert) miert zavarja, mi "prolik" mit gondolunk? Miert kell allandoan bizonygatni, hogy mennyire nagyszeruek vagytok? Enyire nincs mit olvasnia a sok bolcsesznek? Talan, magatoknak kell mondogatni, allandoan, hogy milyen jo emberek vagytok, mert nem gondoljatok magatokrol?

Egesz hetvegen rohogtem itt, de uncsi. Diplomastol tobbet vartam, mint neten vitatkozni, de ti sem vagytok jobbak, mint mi "prolik".

Sok sikert...barmihez is ...🤦🤦

2021. aug. 1. 18:08
 119/126 anonim ***** válasza:
100%
A rumot csak sütiben szeretem, az energiaitaltól rosszul vagyok, utálom. Mit nehéz felfognod azon, hogy nem igaz az ostoba sztereotípiád?
2021. aug. 1. 18:09
 120/126 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó életet nem értesz azon, hogy vannak, akik nem isznak?

Én sem iszom SEMMIT. Nem, nincs rum a kávémban, nem iszom likőrt, nem iszom koktélt, kulturáltan sem borozgatok. NEM ISZOM SEMMI ALKOHOLT SOHA. Nem, nem nem emlékszem, hogy berúgtam, hanem NEM és kész.

2021. aug. 1. 18:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!