Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jár lemondásokkal a nők számára, ha összejönnének egy egyszerű melóssal?
Nagypapámmal mindig beugrottunk egy ilyen kis talponállóba az iskolából hazamenet. Én kaptam egy málnaszörpöt ő pedig a jól megérdemelt felest.
A diplomás bulikból meg jópárat átéltem. Én tényleg nem iszok egy pohárral sem, így sajnos mindenre emlékszek, amit más művelt emberek műveltek.
Velem vigyázni kell ilyen téren, mert a kötelező olvasmányokat sem olvastam el, mégis 5- ös voltam irodalomból.
Az érettségin is csak gyorsan átfutottam a Tartuffe-ot amit oda adtak és 5-ösre feleltem belőle.
Lehet elolvasom a Mester és Margaritát.
Van két jó történelmi regényem amiket szeretek és még nem fejeztem be. Az egyik a Velencei kereskedelmi háborúk Milánóval korába repít, a másik az angol skót háborúk korába.
A rumos kávé is tud ütős lenni egy kis energiaitalt még hozzákeverve. Utána készreforralva. Van is fenn róla egy video a youtube-on.
Szinte azonnal üt, ráadásul a szivet is felpörgeti.
Es meg mindig megy a feszites. De most tenyleg, a nagy diplomasokat (vagy egy embert) miert zavarja, mi "prolik" mit gondolunk? Miert kell allandoan bizonygatni, hogy mennyire nagyszeruek vagytok? Enyire nincs mit olvasnia a sok bolcsesznek? Talan, magatoknak kell mondogatni, allandoan, hogy milyen jo emberek vagytok, mert nem gondoljatok magatokrol?
Egesz hetvegen rohogtem itt, de uncsi. Diplomastol tobbet vartam, mint neten vitatkozni, de ti sem vagytok jobbak, mint mi "prolik".
Sok sikert...barmihez is ...🤦🤦
Mi a jó életet nem értesz azon, hogy vannak, akik nem isznak?
Én sem iszom SEMMIT. Nem, nincs rum a kávémban, nem iszom likőrt, nem iszom koktélt, kulturáltan sem borozgatok. NEM ISZOM SEMMI ALKOHOLT SOHA. Nem, nem nem emlékszem, hogy berúgtam, hanem NEM és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!