Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jár lemondásokkal a nők számára, ha összejönnének egy egyszerű melóssal?
Nem, csak én már két napja unatkozok, mert befejeztem egy munkát és kedden kezdem a következőt. Feljöttem ide, válaszoltam pár dologra, ez a kérdés meg pörög, mint a fene. Miután ez a két napom netes nap, most sokat lógtam itt. Nem fantáziálok amúgy melósokról, sorry. Amennyi hülyeséget összehordtatok itt, ha volt is még bennem remény a melósok értelmi szintje kapcsán, gyorsan tovaszállt. Na jó, nem vagyok ostoba, tudom, hogy nem csak az itt megjelent réteg létezik, vannak azért normális melósok is. De azért vicces ez a vergődés amit egyesek produkálnak. Egy nő akármit vár el, azt ti bűnnek és jellemhibának fogjátok fel. Ha magas pasit akar, az a baj. Ha sportosat, az a baj. Ha diplomást, pláne értelmeset, az a baj. Igazából van még jogunk véleményt formálni, hogy mi vonz, vagy a polkorrektség jegyében csak incelekkel és prolikkal dughatunk mostantól?
Az meg, hogy ti állítólag csakis buta és alkesz diplomásokat ismertek, titeket minősít. Nekem nagyon sok ismerősöm van, de egyetlen alkesz sincs közöttük, buta sem igazán. Meg kéne válogatni az ismeretségi körötöket.
" Meg kéne válogatni az ismeretségi körötöket."
Nem tudják. Oda illenek, ott fogadják el őket.
Azért nincs alkesz diplomás ismerősöd, mert együtt rúgtok be a likőrtől és nem emlékszel, hogy ittatok. A melósok, meg emlékeznek, mert ők takarítanak az ilyen diplomás bulik után a városban.
"Honnan tudod valakiről, hogy diplomás?"
ELég hamar kiderül, a viselekdéséből, beszélgetésből....
maguktól mesélnek a munkájukról, nem pedig vérig sértődnek és aranyásóznak egy olyan alapvető kérdés után, ami arra irányul, hogy mivel töltik a életük majd harmadát.
Kezdődik...
Csak 2-3 fröccs fejenként.
Az az amire még emlékeztek, de hogy hogy kerültetek a Szabadság híd tetejére egy alsógatyában arra már nem.
Nem ítélkezek emiatt amúgy, mert szeretem a vicces lerészegedett diplomásokat, akik váltig állítják, hogy ők nem isznak. Éppenhogy csak becsiccsentenek, mert úgy könnyebben elemződnek Bulgakov művei.
Te mégis miről beszélsz? XD
Csak egy átlag bölcsész olvasóest végkifejletéről.
A melósok viszont csak legurítanak pár felest egy búskomor talponállóban. Többet azért nem, mert nincs több pénzük. Onnan pedig utána csendben hazatámolyognak ledőlni, mert másnap hajnalban folytatódik a robot. Be kell ülni a gályába evezni, hogy a társadalom felső rétegeinek is meglegyen minden vágya, óhaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!