Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony sportos nőként miért találok nehezen sportos párt?
Igen, ezzel én is egyet tudok érteni, de ez itt a gyk. Amikor pasi ír ki hasonló kérdést, akkor szét van oltva, hogy biztos szintje fölé választ, meg biztos nem is néz ki olyan jól, ahogy mondja. Persze itt is jöttek hasonló válaszok, a különbség annyi, hogy itt ezek le vannak pontozva, az előbbinél meg fel.
Na én ettől a kettős mércétől vagyok rosszul ezen a fórumon.
41
na ja, ha pasi megy a külsőre, akkor egy disznó meg lúzer. Ha egy nő ennyire felszínes, akkor jaaaj majd megtalálod, jaaaaj türelem, jó vagy.
A kérdező nagyon sekélyesnek tűnik, akinek nincs más az életében, csak a külső.
Csak mert valakit taszít a súlyfelesleg, attól nem lehet empatikus és érzelmileg fejlett? Ilyet csak az állít, aki túlsúlyos és sértettségében mindent a másik fejéhez vág, csak hogy ne neki kelljen szembenéznie azzal, hogy talán változtatnia kéne. Persze aki jól érzi magát úgy is a bőrében, az legyen túlsúlyos, engem aztán pont nem érdekel.
#44 ne miattam fogyjon le valaki vagy kezdjen el sportolni, mert amint elmúlik a rózsaszín köd, megint abba fogja hagyni és már nem fog annyira igyekezni, hogy tetsszen nekem. Önmagáért sportoljon, ahogy nekem is 18 éves korom óta állandó része az életemnek.
Nok es az empatia? Nem vagyok sci-fi rajongo :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!