Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony sportos nőként miért találok nehezen sportos
párt?
Figyelt kérdés
Formás vagyok, edzek meg minden, arcra is egész szép vagyok. Látok nálam vékonyabb meg teltebb lányokat is sportos pasival, tehát tuti nem az alakommal van a baj, akkor nekem miért nehéz ilyet találni kapcsolatra? Szexre könnyű őket “megkapni”, de valamiért mindig pont olyanba botlok, aki csak kalandozni akar(mert mondjuk amúgy van barátnője, vagy évekkel fiatalabb nálam és még nem érett hozzá stb). Vagy ha mégis találok ilyet, mint múltkor, az meg lehet olyan buta, hogy nem tudnék vele járni...miért ilyen nehéz ez?
Tehat akkor nem is akarmilyen sportos pasi kell, hanem testepito.
"According to the World Sports Encyclopedia (2003), there are 8,000 indigenous sports and sporting games"
Vagyis 8000 sportagbol csak 1. Kicsit szuk a dating pool, nem? :)
"Vagy ha mégis találok ilyet, mint múltkor, az meg lehet olyan buta, hogy nem tudnék vele járni"
Aki testre gyur, az nem gyur agyra, es forditva.
37F incel
2021. júl. 29. 18:31
12/48 A kérdező kommentje:
Ebben tapasztalataim szerint van valami...nem azzal van a baj, hogy ne jönnék be sportos pasiknak, bejövök, de olyannal még nem nagyon találkoztam, aki emellett értelmes is lett volna és mondjuk nem csak a sportról lehetett volna vele beszélgetni. Hát, ha már le kell adni igényből, akkor inkább értelmes legyen, mint izmos.
2021. júl. 29. 18:35
13/48 anonim válasza:
#13: és mondd, te miben méred az értelmességet? Mert nekem te sem tűnsz túlságosan annak. Mondom ezt nőként.
2021. júl. 29. 18:37
14/48 anonim válasza:
Na akkor meg is fejtettük ezt a kérdést is!
A kérdező azért van egyedül, mert egyszerűen annyira tökéletes teremtmény, hogy egy férfi sem érhet fel hozzá!
Mindenki mehet vacsorázni!
2021. júl. 29. 18:39
15/48 anonim válasza:
Jó válasz kérdező én irtam hogy le kell adni az igényekből.És igen inkább értelmes legyen mint izmos.Ha konkrétan a tökéletes pasira vágysz akkor egyedül maradsz.Engedd ezt el és hagyd hogy csak úgy besétáljon valaki adj ennek egy esélyt egy próbát megér.Aztán ki tudja.
2021. júl. 29. 18:40
16/48 anonim válasza:
Szerintem eljarni valahova sportolni, kondizni, foleg munka mellett mar onmagaban is feltelezezi hogy az illeto ad a dolgokra. Ebben is es masban is. Azaz intelligensebb mint a nem sportolo ferfiak tobbsege. Az viszont igaz lehet, hogy tobb no jut nekik es valogathatnak. Ha veled csak szexet akarnak, te nem vagy eleg jo.
2021. júl. 29. 18:42
17/48 anonim válasza:
Sima átlagoasit se konnyu találni normalis kapcsolatra. Nemhogy egocentrikus sportolokat akinek elso a terem es csak 2.a nő.
2021. júl. 29. 18:44
18/48 anonim válasza:
17#Ha jól értem az eszmefuttatásod aki eljár konditerembe munka után az intelligensebb mint aki nem👏😂
2021. júl. 29. 18:46
19/48 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ha valaki munka mellett rendszeresen eljár valahová edzeni, akkor mikor megy könyvtárba, színházba, kiállításra iskolába stb? Én azt tapasztalom,hogy semmikor, mert egy nap csak 24 órából áll🤷
2021. júl. 29. 18:46
20/48 A kérdező kommentje:
Az összes eddigi barátom értelmiségi volt és mind értelmesnek is tartott engem. Szóval nem egy vadidegen véleménye fog érdekelni.
#16 igen, lehet. Mert az utóbbi randijaimon aki külsőre nagyon tetszett, az belsőre nem, aki meg belsőre volt szimpi, az külsőre nem annyira...szóval jah lehet tényleg túl tökéleteset várok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!