Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pénz kidobás volt 70 000 ft a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz kidobás volt 70 000 ft a társkeresős fotózásért?

Figyelt kérdés

Adták a tanácsot neten, hogy tinderen meg baddon a kép számít. Ugye azt tudjuk, hogy a nőknek a legrosszabb képekkel is jön a meccs, de a férfiaknál nem így van.

Ezért felbéreltem egy profi fotóst, 70 000 ft-ért. Készültek műtermi, szabadtéri képem, szerintem nagyon jól sikerültek. Alig vártam már, hogy feltöltsem az társkeresőkre és majd jön a nagy like özön és randizás.

Hát nem így lett ... körülbelül senkit nem érdekeltek a fotók és ugyanúgy semmi féle reakció nem jött, 1 hónap után meguntam és abba hagyom a társkeresést.

Ha össze számolom eddig ennyit költöttem a társkeresőkre.

Fotós : 70 000 + 5000 utazás = 75 000

társkereső 1 (6 hónapra) : 45 000

társkereső 2 (3 hónapra) : 28 000

társkereső 3 (1 hónapra) : 7 000

Eddig 5 sikertelen randim volt amin csak meghívatták magukat a csajok vacsorára vagy italra + utazás, mert ugye mindig én mentem, hogy utána kiderüljön, hogy "Nem illünk össze, én még ismerkednék, nem tudom mit akarok, stb.": ez kb 50 000 ft-volt.

Összesen fél év alatt elköltöttem 205 000 ft-ot a SEMMIRE.

Ti mennyit költöttetek eddig társkeresőre?

2021. júl. 29. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
83%
Hát szerintem nem azt várják. Fura emberekkel ismerkedsz. Én arra gondolnék, hogy akkor otthon soha nincs csend. Nem lehet mindenki ismert.
2021. júl. 29. 20:34
 42/74 anonim ***** válasza:
100%
Ablakon kidobott pénz volt, inkább költötted volna fizetős szolgáltatókra. :)
2021. júl. 30. 00:26
 43/74 anonim ***** válasza:
37%

"Egyébként 200 ezer Forintból csillagászati távcsövet vettem volna"

Azt csinalni kell, nem venni :)

"Hozzám most utazott egy csaj és magának fizette az utat is. Én semmit nem fizettem. Szarul csinálod"

Inkabb szarul nez ki...

37F incel

2021. júl. 30. 00:43
 44/74 anonim ***** válasza:
35%
Ha van 1 nagyon jó fotód akkor a társkereső oldalhoz meg a rajta szereplő nőkhöz már csak 1 dolog kell. Sok pénz!
2021. júl. 30. 06:42
 45/74 anonim ***** válasza:
71%
Szívesen segítek válogatni, ha átküldesz párat privátban. Hobbi modell vagyok, kicsit értek az ilyen kamuszagú erőltetett fotózásokhoz.
2021. júl. 30. 07:43
 46/74 anonim ***** válasza:
100%

Es ha lefotozzak a buksidat (fotos face csoportba millioszor olcsobban vagy ingyen reerenciakent megcsinaljak) szerinted valaszolni fognak neked?

Ezt a penzt basszus ha ennyire egetni akarod, add a szegenyeknek.

Nagyon gaz, hogy egy no miatt mennyire alazkodsz

2021. júl. 30. 08:52
 47/74 anonim ***** válasza:
84%
#46 a fotós face csoportban ingyen csak a jó pasiknak, jó nőknek csinálják meg ingyen mert az jól mutat a referenciajukban. Ellenben egy ronda ember nem. Szemét dolog de ez az igazság, így csinálják. Én mondjuk nem jelentkeztem soha, de benne vagyok egy ilyen csoportban és szoktam látni mik mennek egy ilyen poszt alatt. Jó esetben csak senki nem jelentkezik. Rosszabb esetben ki is rohogik, megalazzak az illetőt.
2021. júl. 30. 09:21
 48/74 anonim ***** válasza:
83%

47

Akkor én nagyon k..jó pasi lehetek, mert nekem csináltak már ilyen fotózást. Tök ingyen és örült a leányzó, hogy valaki vállalta az időt is, hogy segítsen neki és kipróbálja az új gépét. Amúgy a footózás, mint hobbi alap, biztos akad fotós ismerős.

Nagyon gáz az önképed, ha így gondolkodsz.

2021. júl. 30. 11:11
 49/74 anonim ***** válasza:
33%
#48 nem az onkepemmel van baj, nem azért gondolkodok így, hanem mert benne vagyok a tfcd csoportba és láttam már nem egyszer hogy meg tudják alazni a fotósok a nem modell kinézetű embereket ha fotókat akarnak magukról.
2021. júl. 30. 11:41
 50/74 anonim ***** válasza:
100%
és kit érdekel ki mit mond a külsőmre? Totál hidegen hagy, hogy egy fotós mit gondol. Ha parasztkodik fogod és beírod a csoportba, aztán nézed, mennyi megrendeléstől esik el. Ennyi
2021. júl. 30. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!