Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti nők! Hány férfi hagyott el eddig titeket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 18:28
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9 vagy több
46 szavazat
2/14 anonim válasza:
Összesen kapcsolatom volt (a negyedik a jelenlegi), az előző 3-nál én szakítottam.
3/14 anonim válasza:
Tartós kapcsolatnál, én dobtam ki a pasit a végén. Ilyen ismerkedős, szexelős fázisban, 2en voltak akik így lepattintottak. A többit én, vagy kölcsönösen ért véget.
4/14 anonim válasza:
Nem volt kapcsolatom 25 felett. Azelőtt egy, a többitől én szabadultam meg.
5/14 anonim válasza:
Itt, a Gyakorin?
Itt mindenki szűz az esküvőig.
6/14 anonim válasza:
a gyk-s nőket elhagyni? Ilyet kérdezni, az élet nagy lehetőségei itt hevernek, kérdező.
7/14 anonim válasza:
#6 A gyakoris főnyeremény férfiakról nem is beszélve. :D
8/14 anonim válasza:
Utolsó, te ilyen szerencsétlen lúzer gyerek vagy? Azért mert nem állnak veled szóba, szidod az összes nőt. Mindekettőt te írtad!
Első vagyok! Ellenben olyan volt, nem is egyszer, akik zaklattak utána, vagy visszautasítottam és s nem fogták fel. Megy a zaklatás meg a k...rvázás... Olyan is volt, hogy egy pszichológus akartaom ellenére hipnotizált, így akart lefektetni... Soknak meg van a módszere, egyik autózgat napi 20-szor, másik hívogat, kamu fiókról zaklat, próbál befekettíteni... Normális elválás nem volt. Csakhogy szidjuk a nőket, tisztelet a kivételnek, nem sok van...
9/14 anonim válasza:
Itt minden nő mind a 19 párját ő maga hagyta el. :D
10/14 anonim válasza:
Egy sem. Az első kapcsolatomban élek már hosszú évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!