Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pénz kidobás volt 70 000 ft a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz kidobás volt 70 000 ft a társkeresős fotózásért?

Figyelt kérdés

Adták a tanácsot neten, hogy tinderen meg baddon a kép számít. Ugye azt tudjuk, hogy a nőknek a legrosszabb képekkel is jön a meccs, de a férfiaknál nem így van.

Ezért felbéreltem egy profi fotóst, 70 000 ft-ért. Készültek műtermi, szabadtéri képem, szerintem nagyon jól sikerültek. Alig vártam már, hogy feltöltsem az társkeresőkre és majd jön a nagy like özön és randizás.

Hát nem így lett ... körülbelül senkit nem érdekeltek a fotók és ugyanúgy semmi féle reakció nem jött, 1 hónap után meguntam és abba hagyom a társkeresést.

Ha össze számolom eddig ennyit költöttem a társkeresőkre.

Fotós : 70 000 + 5000 utazás = 75 000

társkereső 1 (6 hónapra) : 45 000

társkereső 2 (3 hónapra) : 28 000

társkereső 3 (1 hónapra) : 7 000

Eddig 5 sikertelen randim volt amin csak meghívatták magukat a csajok vacsorára vagy italra + utazás, mert ugye mindig én mentem, hogy utána kiderüljön, hogy "Nem illünk össze, én még ismerkednék, nem tudom mit akarok, stb.": ez kb 50 000 ft-volt.

Összesen fél év alatt elköltöttem 205 000 ft-ot a SEMMIRE.

Ti mennyit költöttetek eddig társkeresőre?

2021. júl. 29. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
32%

Havi 5000 forintért elő vagyok fizetve Tinderre és az utóbbi 5 évben olyan 20 nővel dugtam róla, de köztük volt, akivel 1 évig együtt voltam, pl akkor se Tindereztem. Ennek az időnek maximum a felében voltam előfizetve, pl 30 hónap, akkor az olyan 150 ezer lehetett. Randikra tudom, hogy nem költök sokat. Általában össz 2-4 ezer forintért elmegyünk meginni egy-két üdítőt és a szex a 2.-3. randin összejön max.

27/F

2021. júl. 29. 18:15
 12/74 anonim ***** válasza:
77%
Ez butaság volt! Simán valahol elő kellett volna fizetned pár ezer forintért és 1-2 jobb képet feldobni magadról, illetve írni valami jó bemutatkozást hozzá és kész. A többiből meg elvihetted volna őket a randevúk alkalmával kávézóba, étterembe vagy moziba őket. Jobban jártál volna.
2021. júl. 29. 18:15
 13/74 anonim ***** válasza:
10%

Ha jol nez ki a pasi, lehet akarmi a leirasban. Azt is elnezik a nok, ha beleirja, hogy sittes a faszi.

37F incel

2021. júl. 29. 18:16
 14/74 anonim ***** válasza:
0%
havi 150, de ez a hobbim
2021. júl. 29. 18:26
 15/74 anonim ***** válasza:
89%
Kereken 0 forintot, így is lett komoly barátnőm
2021. júl. 29. 18:34
 16/74 anonim ***** válasza:
23%

Ingyenes Face app-ban megcsinálod a képed, a beállításokkal eltöltesz 10-15 percet, majd átküldöd PC-re és kész is a jó kép.

Nem kell borotválkozni, fodrászhoz menni, sőt ha reggel félkomásan elcseszett hajjal készíted a képet, akkor is bármilyen frizurát tudsz magadnak csinálni.

A legviccesebb, hogy át tudod tenni még a nemedet is, a kolléganőkről lőttem is 1-1 képet, a nemüket átettem férfira és megmutattam nekik. A magukat 10/10-nek gondolók a pali verziójukra legjobb esetben is 5/10-et adtak, nem akartam elszomorítani őket, hogy nőként is annyinak néznek ki.

Szerintem tök jó a progi, csináltam magamról képet, átraktam nőre, majd PC-n képszerkesztőben tettem rá egy sapkát, másik telefonról ismét fényképezés és visszatettem férfira. Az a vicc, hogy 7-ből 6-an nem tudták megállapítani 2 kép láttán, hogy melyiket csináltam magamról és melyiket a női képből.

2021. júl. 29. 18:35
 17/74 anonim ***** válasza:
94%

"havi 150, de ez a hobbim"

Rosszlanyok.hu "tarskereso"? 🤣

2021. júl. 29. 18:35
 18/74 anonim ***** válasza:
100%

"Adták a tanácsot neten, hogy tinderen meg baddon a kép számít."

A nők nem profi által készített képre kíváncsiak, hanem olyanra, amin jó pasi van. Így értik a a jó képeket.

2021. júl. 29. 18:40
 19/74 anonim ***** válasza:
82%
a túl jó képekkel egy baj van, a valóságban megrémülnek az emberek ha nem azt kapják amit várnak... ez olyan mint amikor az éterem fasza reklám fotókat csinál az étlaptról de amikor megkapod akkor valami mirelit esztétikailag jóval eltérőbb rossz ízű szrt kapsz. Azt mondom inkább legyenek átlagosak azok a képek és élőben okozzon nagyobb megleptést ha még jobban nézel ki. Emlékszem még a msn időszakában voltak rólam képek nem valami jók, aztán be kapcsoltam a webcamot a lány meg elvolt ájulva mennyivel jobb vagyok.
2021. júl. 29. 18:40
 20/74 anonim ***** válasza:
95%

"randim volt amin csak meghívatták magukat a csajok vacsorára vagy italra"

Ezért nem költünk a nőkre, 1 kávé max. Ha ingyenkajára pályáznak, márpedig sokan ezt teszik, keressenek maguknak más balekot.

2021. júl. 29. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!