Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire normális 22 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális 22 évesen?

Figyelt kérdés

22 éves múltam,és mondhatni a szerelem teljesen kimaradt az életemből.Sosem csókolóztam,férfiakkal szinte semmi kapcsolatom sincs.Nyilván ezek alapján igaz,nem vagyok csinos nő,és vonzó sem,ennek ellenére nem is igazán vágyom rá.Megnézem a férfiakat,pl társkeresőn szereplőket vagy mindenféle hírességet,de úgy a való életben egyáltalán nem akarom és nem is tudnék kapcsolatot teremteni senkivel.Ha meglàtok egy számomra helyes pasit,elképzelem,hogy milyen jó lenne ha megölelne,ha érezhetném,hogy pont én lettem annyira fontos neki,hogy összejöjjön velem,de úgy sem maga a szex,sem úgy a komoly kapcsolat nem hoz lázba.Kb tényleg csak álmodozom a szép dolgokról,amik egy kapcsolattal járnak,de úgy igazán sosem mernék kezdeményezni senkinél és valahogy nem is szeretnék.

Ez önbizalomhiány lenne? Vagy hatalmas gátlás? A koromban a legtöbb lány már kapcsolatban él,néhányan szülnek,ezért nagyon sokszor kellemetlenül érzem magam,mert folyton úgy érzem valami nem stimmel velem. Egyszerűen ennyire éretlen lennék? 22/l

2021. júl. 28. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet aszexuâlis vagy , de ez pszichológus ...
2021. júl. 28. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként vagyok így, viszont én tudom magamról, hogy aszexuális vagyok. Veled kapcsolatban ez lehet más, úgyhogy ne könyveld el magad még annak. Egyébként én azt tanácsolom neked, hogy próbáld ki. Tehát erőltesd meg magad egyszer és jöjj össze valakivel. Max nem működik, de akkor legalább tudod, hogy nem. Így viszont csak találgatsz. Vágj bele, próbáld meg.
2021. júl. 28. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs olyan az életedben, akiért igazán érzelmeket táplálsz, valószínűleg úgy szexuális vágyad nem biztos, hogy lesz. Ugyanis vannak olyanok, akiknek ehhez több érzelem, mélyebb kötődés kell. Én a helyedben még nem írnám le magam. Majd jön minden, ha jönnie kell. Ha pedig mégsem, akkor se csüggedj. Csak élj úgy, ahogy neked jól esik. Ne úgy, ahogy elvárják.
2021. júl. 28. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se érzem úgy hogy a szex vagy hasonlóra szükségem lenne csak olyannal szeretném akár csak elképzelni is akit szeretek. Simán lehet egyszerűen még nem találtál olyat akihez érzelmileg kötődni tudnál, mert nem mindenkinek a külső a minden. De nincs veled semmi baj azért mert nem találtál kapcsolatot még nem kell magadat bárkire rávetni csak azért hogy legyen valaki, hanem legyen olyan akit tényleg szeretsz is

21/F

2021. júl. 29. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Én lefogynék a helyedben.
2021. júl. 29. 03:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok ffi ként. Ez csak sima gátlás. Majd egyszer jön egy életszakasz, mikor ez elmúlik, több élettapasztalattal.
2021. júl. 29. 06:54
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Szegény femcel aki csak jóképü srácokra bukik.
2021. júl. 29. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!