Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti hogy reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagálnátok, ha az első együttlétnél a pasi belenyalna a hónaljatokba?

Figyelt kérdés
Két napja történt és azóta nem keres a nő. Ennyire zavaró lett volna?
2021. júl. 28. 08:46
1 2 3
 21/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem olyan nagy ügy. "Szereted, ha...?" "Mit szólnál, ha..." vagy "Nekem nagyon izgató, ha.." Max azt mondja, nem. "Hogy szereted eztmegazt?"

Szerintem alap, hogy szex közben, főleg, ha még nem ismerjük a másikat, akkor beszélünk arról, hogy nekünk mi jön be, mit szeretnénk, vagy mit akarok csinálni, vagy mit szeretném, ha csináljanak velem.

2021. júl. 28. 19:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Ok,csak elég gyorsan odaadta magát nekem és nem tudtam hogy előhozakodni vele.
2021. júl. 28. 20:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem támadjuk le a másikat első szex alkalmával az agyament fétiseddel, hanem ha eljott az ideje akkor felhozod neki.
2021. júl. 28. 20:16
 24/26 A kérdező kommentje:
Igen, úgy kellett volna, de mondom annyira csábító volt, frissen borotvált és sima volt. Azóta megkérdeztem tőle, furcsállotta, de nem zavarja. Ezért nem is szólt. Semleges neki.
2021. júl. 28. 20:39
 25/26 A kérdező kommentje:
Persze facen kérdeztem meg, nem személyesen xd
2021. júl. 28. 20:40
 26/26 A kérdező kommentje:
Ma már ő kérdezte meg közben, hogy meg akarom-e nyalni. Lehet rákapott.
2021. júl. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!