Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha az első együttlétnél a pasi belenyalna a hónaljatokba?
Figyelt kérdés
Két napja történt és azóta nem keres a nő. Ennyire zavaró lett volna?2021. júl. 28. 08:46
11/26 A kérdező kommentje:
Nekem olyanom nincs, nem izgatnak a lábak. Az sztem nem normális.
2021. júl. 28. 11:43
12/26 anonim válasza:
Igen, ennyire zavaró. Kiábrándító.
13/26 anonim válasza:
A láb nem normális, de a hónalj igen. Hát persze.
14/26 anonim válasza:
Belenyaltál vagy megcsókoltad hosszan?
Nem mindegy
Csókolgatni normális, szerintem még a hónaljnál is valamennyire
15/26 A kérdező kommentje:
Hát csóknak tetettem, de igazából jól belenyaltam. Közben találtam egy ilyen kérdést, úgyhogy nem csak férfiak mániája lehet ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
2021. júl. 28. 15:39
16/26 Sunshinedoll válasza:
Hát figyelj, én nem vagyok egy kink shamer, nálam ez nem veri ki a biztosítékot egyáltalán, biztos van, akinél igen.
Max legközelebb kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá v nemtom.
17/26 A kérdező kommentje:
Az tökre kínos megkérdezni. Meg mit szóljon hozzá, ha már egyszer megnyaltam ott. XD majd szól, ha zavarja
2021. júl. 28. 17:55
18/26 anonim válasza:
Persze, szard le hogy neki jó ez vagy sem. A jó szexuális élet alapja a kommunikáció csak úgy megsúgom.
19/26 A kérdező kommentje:
Igaz, de hogy kérdezzek rá.
2021. júl. 28. 18:10
20/26 anonim válasza:
Figyu engem izgat a honaljad nyalogatása is. Ha zavar akkor csak a nyakad füled stb fogom puszilgatni nyalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!