Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van? (lásd a linket lenn!)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Itt azt állítják, hogy jó, ha egy férfi érzékeny. Én viszont gyengeségnek tekintem, ha egy férfinek túl érzelmes. Az ilyen férfi elcseszett. Tudom, mert magam is az érzékenység átkát viselem.
Nekem szerették a barátnőim h érzékeny vagyok. De addig, amíg nem adtam úgy ki. Az elveszett érzelmi oldalammal nem tudtak mit kezdeni, pánikoltak, hogy nem vagyok domináns, de amikor úgy voltam érzékeny, hogy velük finoman bántam és érzékien, akkor azt nagyon imádták, és szükségük volt rá.
- 21/F/Bi
Én sokkal jobban és könnyebben meg tudok nyílni olyan pasinak, akin látom, hogy ő is ki tudja mutatni az érzéseit, érzékeny. Nem csak a boldogságot, hanem azt is, ha szomorú, vagy akármi. Sokkal erősebb bizalmi kapcsolat tud létrejönni, mert aki az érzelmességet gátolni akarja, az automatikusan érzelmileg is távolságtartó lesz. Egy párkapcsolatban meg nem kéne távol tartani a másikat.
Plusz, ha már társak vagyunk, akkor had támogassuk egymást akkor is, ha az egyikünk szomorú. Szerintem sokkal őszintébb szerelem tud ilyenkor kialakulni. 22/N
ROTFL
Aggódj inkább azon, hogy mellbimbód van, mert az női testrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!