Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára, hogy csak kalandot akarok?

Figyelt kérdés
Mindig is izgatott a gondolat, hogy milyen lehet egy kövér nővel szexelni. Most úgy alakult, hogy egy ilyen lány érdeklődést mutat felém az egyik társkeresőn. Személyiségben nem igazán illünk össze, és külsőre sem a zsánerem, de egy kalandban benne lennék. Viszont semmiképp nem akarom átverni. Hogy lehet burkoltan célozni arra, hogy én nem kapcsolatot keresek? Rossz ember lennék emiatt?
2021. júl. 26. 11:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
63%
?? Hol olvastad, hogy amit én mondtam, nem nyílt? Azt mondtam változtass a gondolkodásmódodon, tudd, hogy BÁRMIBŐL lehet kapcsolat, és akkor őszintén, nyíltan mondhatod, hogy nem keresel kifejezetten kapcsolatot, de minden attól függ, hogy alakulnak a dolgok! Ennél nyíltabb nincs, de ehhez úgy kell gondolkoznod, mint nekem, nem pedig úgy, hogy "nem elég szexi ahhoz, hogy beleszeressek", mert ez hülyeség! A legrandább emberbe is bele lehet szeretni, hogyha passzoltok. Nem, az hülye, aki azt hiszi a kövér nő könnyű préda, aki a nő helyett kövér nőt lát, az tárgyiasítja!
2021. júl. 26. 12:58
 22/36 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy nem kell ajtóstól rontani a házba.

"A legrandább emberbe is bele lehet szeretni, hogyha passzoltok." Ezt tapasztalatból tudom...

2021. júl. 26. 13:02
 23/36 anonim ***** válasza:
63%
Akkor miért alacsonyítod le "kalandra" az egészet? Megismered, lehet lesz szex is, lehet lesz több szex is, lehet lesz kapcsolat, lehet lesz házasság, gyerekek.. Meg akarod ismerni, hogy lásd mit vált ki belőled, de nem írod le előre, hogy csak kaland lesz. De ha így gondolkodnál, ahogy mondod, nem írnád azt, hogy ajtóstól rontani a házba.. Te csak megdugni akard, mert ki akarod próbálni milyen kövér nővel dugni. Ez nem ugyanaz, mint amit én írtam. Nem a szex a cél, hanem a megismerése, hogy mit váltotok ki egymásból, és ha passzoltok, lehet más is.
2021. júl. 26. 13:07
 24/36 anonim ***** válasza:
Irigyellek. Hol futattál bele?
2021. júl. 26. 13:15
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
ugyan, ne csinálj ebből gondot magadnak! Minden pasi ezt csinálja, egy-két numera oszt jónapot. Senki sem foglalkozik előre a nők lelkivilágával.
2021. júl. 26. 13:16
 26/36 anonim ***** válasza:
66%

25

Akkor en nem vagyok pasi, hanem transzi vagy b..zi, mert nekem em celom minden nonel beprobalkozni? Nem ettol lesz nagyobb cerkad

Az ilyen majmok miatt, mint te alakulnak ki a jo kis "minden ferfi egy allat" sztereotipiak. Koszi...

2021. júl. 26. 15:00
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
#26 te birka én (#25) nő vagyok és tömény gúnyból írtam amit írtam....
2021. júl. 26. 15:29
 28/36 anonim ***** válasza:
76%

Odaállsz elé és bátran kinyögöd: "Csak dugni akarok!"

2 lehetőség bejössz neki és mehet a kalandozás, nem vagy elég jó pali és megint nem lesz kufircolás.

2021. júl. 26. 16:05
 29/36 anonim ***** válasza:
79%
27 stílusodból nekem nem jön le, hogy nő vagy
2021. júl. 26. 18:05
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
#29 akkor oruljel magadnak hogy te olyan baromira stilusos paraszt vagy
2021. júl. 26. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!