Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára, hogy csak kalandot akarok?
talán úgy, hogy megmondod?
2021. júl. 26. 11:45
2/36 A kérdező kommentje:
Így nyíltan mondjam meg, hogy "Figyelj, nem akarlak átverni, de én csak kalandot keresek. Ha ez nem felel meg, akkor megértem"? Ez tényleg célravezető? Volt már olyan, akinél ez bevált? :D
Mondd meg neki, hogy nem kapcsolatot keresel, csak kalandot. Vagy ha eddig nem ezt írtad, akkor mondd azt, hogy tetszik neked, de nem érzed, hogy összeillenétek, így kapcsolatot nem tudsz vele elképzelni, csak szexet. Aztán majd ő eldönti, hogy benne lenne-e vagy nem.
2021. júl. 26. 11:50
Igen, így nyíltan mondd meg. Elég sok olyan nő van, akinek ez is simán belefér - ők a célközönséged, nem pedig azok, akik csakis komolyra vágynak. Ne legyél seggfej, játssz nyílt lapokkal.
2021. júl. 26. 11:51
Már ne is haragudj, de hogyha tisztességtelen a szándékod, akkor ne lepődj meg, hogy visszautasítanak.
Igen, pontosan így írd le neki, legyél vele korrekt. Valószínűleg elhajt, de hát teljesen jogosan tenné, hisz normális nők nem vevők arra, hogy használják őket. Szerinted ez kinek jön be?? Ki ér ezzel célt??
Azt már meg sem kérdezem, hogyha annyira kalandra vágysz egy molett nővel, akkor miért nem fizettél be egyhez rosszlányokra. Az lenne a korrekt. Ő is, te is nyernél.
2021. júl. 26. 11:52
6/36 A kérdező kommentje:
#5: Te miről beszélsz? Az egész kérdés arról szól, hogy nem akarom átverni, ezért tudatni akarom a szándékaimat. Mi tisztességtelen ebben? Meg mi az, hogy használom őt? Mégis mire? A szex az egy olyan dolog, amit a nők egész életükben elszenvednek a férfiak kedvéért? Nem, kölcsönös vonzódáson alapul, amire ha nem vevő, akkor nem kényszerítem rá, és nem verem át hazugságokkal.
Igen, mondd meg neki így nyíltan, korrektül. Ha neki ez nem felel meg, akkor találsz majd másik kövér nőt...ennyi. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ha nem az eseted, nem jön be, akkor miért akarsz vele szexelni🤣Mazochista vagy?
2021. júl. 26. 11:57
8/36 A kérdező kommentje:
"Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ha nem az eseted, nem jön be, akkor miért akarsz vele szexelni"
Ez nem ennyire egyszerű :D
#8 de hát akkor mégiscsak bejönnek valamennyire a kövér nők, ha érdekel. Nekem nem tetszenek a kövér pasik és ezért nincs is olyan fantáziám, hogy kipróbáljam velük. Ez totál ellentmondásos lenne.
2021. júl. 26. 11:58
Szerinted egy nőnek mi a poén abban, hogy te, kint a legtöbb kanos állat meg akarod dugni??
Szerinted ebben mi a plàne?
Szerinted hányan akarják csak megdugni?
Ez nulla, semmi. Az ilyenek közül kell kiszűrni kb egy olyat, aki nemcsak üríteni akar.
Neked nagyon megéri, de neki nem.
2021. júl. 26. 11:59
Kapcsolódó kérdések: