Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok még hosszú távú kapcsolatot, még nem jelenti azt, hogy kalandor vagyok?
Érdekelne a véleményetek efelől.
Számomra a kalandor, annyit jelent, hogy csak egy éjszakára keres. Engem azért érdekel a másik fél, de hosszabb távon, nem hinném, hogy meglennék egy ember mellett. Ezzel nem értem, mi a gond, ha ezt előre kijelentem és nem áhítom magamat és a másik felet, hogy hosszabb távra keresek kapcsolatot.
Ez attól is függ hogy éves vagy 25 felett szerintem kell legyen annyi érettsége hogy bevállal hosszútávú kapcsolatokat.
Fontos megjegyezni viszont hogy még vannak 30 feletti hölgyek kik szintén a rövid távú kapcsolatokat kedvelik "kalandokat".
Nézd ha tisztázod előre a hölggyel hogy csak rövid távú kapcsolatot keresel akkor nincs ezzel semmi probléma szerintem se akkor ha a hölgy is ilyen gondolkodással rendelkezik mint te és ő is ilyen jellegű kapcsolatra vágyik mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!