Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávra lehet tervezni egy olyan férfival, aki állandóan társkeresési problémákkal küszködött és nem volt még barátnője? Jobban megfog becsülni?
#10 Rólam van szó és igen nekem mindig is a minőség számított, csak nem jött még össze közös vonzalom. Akikhez közelítettem vagy foglaltak voltak vagy nem kellettem nekik. Akiknek tetszettem volna nem találtam vonzónak őket.
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert bántónak érzem az olyan véleményeket, amik előítéletekkel dobálnak minket, mint alkalmatlan kapcsolatra, defektes, nem komplett. Ez sértő. Tök jó, hogy szabadon választhatunk és nem a rokonok mondják meg azt, hogy kit válasszak, mint az előző rendszerben, de így sokkal több a szingli, több az olyan szerencsétlenül járt ember, akiknek nem mindig van szerencséjük. Emiatt érzem bántónak az olyan előítéleteket.
Szerintem ez ember függö, nekem sem volt még hosszú párkapcsolatom csak egy, 2 hónapos, azért mert nem találok megfelelö partnert, de ez nem azt jelenti(szerintem), hogy alkalmatlan lennék párkapcsolatra, vagy, hogy zürös lennék.
Egyszerüen ma divat a golddiggerkedés és MO-n is egyre több az elkènyesztett nö, akiknek a gondolkodása és hozzáállása az enyémtöl távol áll és én többnyire ilyenekkel találkozom. Persze volt amikor visszautasított normális nö, mert volt párja, na durr, szóval ilyen ez…(30F)
11.
Jo, ez mindig igy van. Nalam is van egy lany, aki szabalyosan bokol, de en meg nem erzek semmit es forditva. Ez ezzel jar.
Engem pl total nem erdekel ki mit gondol. Neha azt hiszik meleg vagyok, mert nem cipelek a szobamba noket. Ez az o dolguk mit hisznek, nem az enyem. En tudom miert nincs baratnom, ennyi. Majd lesz.
12
Ja, sok ilyen van. Aki a penztarcamban nyulkal meg azt is megszabja mennyit keressek, milyen munkam legyen stb. Csak a racionalis es anyagi dolgok, semmi belso ertek. De mondom, ez az o dolga. En nem ezt keresem, biztos lesz mas balek, aki alarak mindent, meg megakar felelni neki. Az ilyentol szepen elbucsuzom es megyek tovabb🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!