Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a szép nők Budapestről?
Igazuk lehet azoknak akik azt állítják, kicsábították őket Nyugatra a jólétbe? Végül is a turizmus erről szólt az elmúlt jó pár évben. Lehet ezt tagadni, de nem véletlenül lett vége. Azért mert már nem maradtak jó nők észrevehető számban :(
Persze lehet mindent a covid-ra fogni, de most pl. jöhetnének, teljes nyitás van, mégsem jönnek. Csak nem azért mert már ez egy "kiherélt" város ilyen szempontból, tehát már csak az átlagos és a csúnya nők maradtak. Régebben valóban volt sok szép nő, de már nem látom őket.
Ez azért van amit fentebb írtam, vagy tévúton járok? Akárhogy is, miért nincsenek már szép nők észrevehető számban Budapesten, amikor régebben még voltak?
Nyugat elszipkázta az okos férfiakat és a szép nőket?
Te honnan is írsz kedves kérdező, haha.
Tegnap kint voltam punnany koncerten, utána meg bementünk a városba. Az Erzsébet körúton ültem kint egy pub teraszán 11 óra körül és azt sem tudtam h éppen hova kapjam a fejemet annyi fullos nő jött ment.
Talán ki kellene mozdulnod otthonról, és akkor látnád a világot. :D
Az Erzsébet körúton? A húgyszagba, a csövesek között?
Oda nők nem járnak baxod, se szépek se csúnyák. Legközelebb jobbat hazudj darker than black, gondolom egy black metálos férfi vagy valójában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!