Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy férfi,de nem kezdeményez,sem személyesen,sem-mivel ismerősök vagyunk a közösségi oldalon-Messengeren nem ír rám. Mi tévő legyek? Hagyjam?

Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 08:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

10

köszönjük muci, egy tipikus nő, aki hárítja a felelősséget és nem képes felnőtt emberként viselkedni.

Istenem..."jelek" imádom. Értsétek már meg, hogy a férfi NEM varázsló és nem fogja venni a te hajdobálásod meg mosolygásod. Ez a jelezgetés is felelősség hárítás.

Szép is a kislányos rózsaszín álomvilágban élni.

2021. júl. 25. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Mivel te is itt vagy, ugye érzed, hogy nem vagy különb az itteni pasiktól?:)

Amúgy szerintem igazad van, a férfi menjen oda a nőhöz.

"de élőben ha találkoztok küldj neki jeleket amiből leveszi, hogy bejön neked."

Ez a jelek küldése dolog viszont a nők 99%nak nagyon nem megy. Még egy mosolyt sem mernek küldeni. És ekkor mondjuk mi férfiak, hogy bakker, nem vagyunk gondolatolvasók. És tényleg van olyan amikor egy társaságban nincs kedvünk bepróbálkozni mind a 15 nőnél aki nekünk tetszik, hanem tényleg jó volna, ha legalább ránk mosolyogna az akinek mi is bejövünk.

2021. júl. 25. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Küldjél füst- és fingjeleket. :)
2021. júl. 25. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
10es vagyok. Nyilván a jelek küldése nem ahajdobálás meg ilyen hülyeségek amiket a 10 jel, hogy bejössz a pasinak /nőnek listákon olvasol. Hanem életszerű. Mert ne mondjátok már, hogy ha egy nő folyton mosolyog rád és a tekintetedet keresi, stb (nem feltétlen kihívóan) abból egy igazi férfi ember nem fogja észrevenni, hogy tetszik az adott nőnek. Ha több ilyen után a pasi nem lép semmit, akkor nem érdekli a nő annyira, és halál kínos, hogy a nő irogasson neki, ha egyszer látja, hogy nem kell a férfinak.
2021. júl. 25. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

"...halál kínos, hogy a nő irogasson neki..."

Szerintem meg az a halál kínos amikor a nő csak várja a nagy semmit, a csávónak meg fingja sincs hogy bejön a csajnak, ezért nem fog lépni ő sem.

Ha a jelek egyértelműek rendben van, de aztán ha ugyanazokat a jeleket adja mindenkinek, akkor nem fogja vágni hogy mi van

Mosolyogni sokan bárkire rámosolyognak, sok lány mindenkivel kedves. így ezek sokszor nem rendes jelek

2021. júl. 25. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

"Hanem életszerű. Mert ne mondjátok már, hogy ha egy nő folyton mosolyog rád és a tekintetedet keresi, stb (nem feltétlen kihívóan) abból egy igazi férfi ember nem fogja észrevenni, hogy tetszik az adott nőnek."

tehát ha a boltos mosolyog rám, vagy valaki annyira kommunikatív és tudja, hogy a kommunikáció egyik alapja a figyelem meg mosoly, akkor automatikus, hogy le akar velem feküdni? Nemár. Igen, jel a figyelem, de nem jelenti azt, hogy húúúú ez a pasi dejó.

Nem jeleket kell küldözgetni és várni, hogy a másik felfogja, hanem kommunikálni. Érdeklődni, megismerni mit gondol és tenni.

"Ha több ilyen után a pasi nem lép semmit, akkor nem érdekli a nő annyira, és halál kínos, hogy a nő irogasson neki, ha egyszer látja, hogy nem kell a férfinak."

igen, chat en, amikor a csaj nem válaszol napokig, de ő mosolyog meg dobálja magát, aztán nagyon látom, hogy érdeklem-e vagy sem. Ez is másikra hárítod a felelősséget.

Nem egy olyan randim volt, ahol a leányzó mosolygott meg kedves volt, de semmit nem éreztem, hogy akar valamit. Soha többet nem keresett mert ahelyett, hogy elmondta volna mit érez, átkente rám és a gondolatolvasó képességeimre, majd inkább szó nélkül lelépett.

" halál kínos, hogy a nő irogasson neki"

hát igen...az emberek néha megélnek kínos szitukat és akkor mi van? Néha égnek is, nahát mekkora dolog, mindjárt összedől a világ. Tipikus, hogy inkább nem vállalsz fel sebezhetőséget sem, mert elvárod, hogy csak a másik égjen, sebeződjön stb. de szenvedni pasi után meg élmodozni azt sokan tudtok. "jézusom, tök ciki, há nehogymá én is tegyek azért, hogy normális kapcsolatom legyen, há milyen azmá, maaajd józsika teper értem ha kell neki a popóm"

középsikolás szint.

2021. júl. 25. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
#10 és #14: Óriási tévedésben vagy. Férfiként nyugodtan mondhatom, hogy rengeteg nő van, aki akkor is rám mosolyog és hátradobja a haját, ha egyáltalán nem akar semmit tőlem. A nők ugyanis szeretnek kacérkodni, flörtölni minden komoly szándék nélkül is. Ennek oka, hogy szeretik rendszeres bizonyítékát látni a vonzerejüknek, hogy hatással tudnak lenni a férfiakra. Ez a játék ugyanis növeli az önbecsülésüket. Ha egy férfi minden ilyen helyzetben kezdeményezne, akkor jó eséllyel rendszeresen csalódna. Idővel minden férfi megtanulja, hogy a "jeleket" nem szabad komolyan venni.
2021. júl. 25. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jo, de hat dobalni a hajat es netan ebbol baromi nagy felreertesbe keveredni neeeem ciki, hiszen o csak csacsog meg jatszadozik xd
2021. júl. 25. 13:10
 19/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te. De az én sztorim annyira abszurd, hogy inkább írok privátban.
2022. okt. 31. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!