Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem ír, mert személyesen akar kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy sportversenyen találkoztam, de nem beszéltünk, csak néha összeakadt a tekintetünk, úgy tűnt, bejövök neki. Ő lett az aranyérmes, így kiderült számomra a neve, hát utána bekövettem instagramon. Eztán Ő is bekövetett engem. Én belájkoltam egy új képét, én még nem tettem ki semmit azóta posztba, viszont sztoriba szinte mindennap teszek ki valamit, s azóta nagyrészt igyekszem olyan fotókat kitenni, amihez kötődése van, ezzel megadva a lehetőséget neki, hogy reagáljon rá... Hát nem reagál...semmi. Viszont feltűnt, hogy szinte mindegyik sztorimnál az elsők között van, aki megnézi azt. Pedig nem tűnik nagy kockának. Szóval talán érdekelhetem. Egyébként sejtheti ő is, hogy pár hónapon belül újra találkozunk egy versenyen. De én nem akarok addig várni. Hogy érhetném el, hogy rám írjon? Igazából, azzal hogy én követtem be először, megtettem az első lépést, szóval szerintem nőként az már sok lenne, ha ráadásként még én is írnék rá. Vagy szerintetek azt várja, hogy találkozzunk és majd ott?? Mert tényleg úgy tűnt, bejövök neki, sokat nézett engem, tökre úgy jött le, hogy tetszem neki.2021. jún. 22. 20:59
1/7 anonim válasza:
Vagy gyáva írni, vagy nem érdekled eléggé.
2/7 anonim válasza:
Miért nem mentél oda a verseny után gratulálni? Miért bekövetni kell? Miért a neten kell kínlódni?
3/7 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nincs barátnője? Attól persze nézegethet, de inkább a menyasszonyi ruha árnyalatát még ne válaszd ki.
4/7 anonim válasza:
Döntsd el, hogy kell a pasi, vagy nem.
Ha kell írj neki, ha nem felejtsd el.
5/7 anonim válasza:
Ezt úgy nevezzük, hogy "spekuláció", ráadásul hajlasz afelé, hogy ezt gondold, mert ezt akarod gondolni.
6/7 anonim válasza:
Nem érdekled, legalábbis annyira nem, hogy lépjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!