Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért döntöttetek úgy, hogy lecserélitek a régi barátnőtöket egy újra?
És ha valaki társat keres, aki sportos és ad magára, aztán elkezd nem adni magára, nem sportos lenni? Konkrétan a személyisége változik és a megváltozott személyisége már nem szimpatikus az embernek, akkor miért ne lehetne váltani? Az elhízás, az inkább egy "tünet".
Fontos a belső, de a külső alapján lévő vonzalom ugyanannyira fontos. Persze van, hogy elhagyják magukat az emberek és rá lehet mondani, hogy lelki társak, belső miatt vannak együtt... de leggyakrabban inkább a kényelem miatt maradnak együtt. Megszokják egymást, megszeretik egymást és nincs kedvük mást keresni. Lehet szeretni a másikat így is, de a vonzalom elmúlik és nem lesz teljes értékű a dolog. Van akinek nem elég ennyi és belső mellett a külső is számít. Nem tudom miért nézik le ezeket az embereket sokan. Mondjuk inkább csak a korlátolt emberkék teszik ezt...
"... nem lehet mindenki agysebész."
Egyesek válaszából is látszik, hogy a nők egy jó részének teljesen természetes az hogy együtt híznak el a párjukkal.
Erről beszéltem fentebb. Ha nekem másképp természetes, miért ne cserélném le a nőmet?
Ha tudnám, hogy ki nem fog majd elhízni, azt a nőt választanám elsőre. De nincs rájuk írva.
:)
Te miért nem tudod felfogni, hogy van olyan nő aki 35 évesen sem egy bálna és lehet vele értelmesen beszélgetni?
És nem úgy fontos a nő teste, hogy legyen tökéletes. Tetszett már nekem brutál nagy seggű nő is nagyon.
Csak tudod aki folyamatosan esik szét és a végén lesz belőle egy puhos dinnye forma, az nekem nagyon nem jön be.
Mert legyen bármilyen mély is egy kapcsolat, azért esténként ne összeszorított fogakkal, más nőkre gondolva kelljen már a nőmre ráfeküdni.
Modellallatokat is csalnak lecserelnek.
Nem a no hibaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!