Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért döntöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért döntöttetek úgy, hogy lecserélitek a régi barátnőtöket egy újra?

Figyelt kérdés

2021. júl. 25. 08:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Hát nem vagy, ebből a válaszból is érződik, mert ez így nem szerepelt a válaszban. Olvasd el újra, tanulni soha sem késő! Az értő olvasás pedig nagyon hasznos skill!
2021. júl. 25. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

És ha valaki társat keres, aki sportos és ad magára, aztán elkezd nem adni magára, nem sportos lenni? Konkrétan a személyisége változik és a megváltozott személyisége már nem szimpatikus az embernek, akkor miért ne lehetne váltani? Az elhízás, az inkább egy "tünet".

Fontos a belső, de a külső alapján lévő vonzalom ugyanannyira fontos. Persze van, hogy elhagyják magukat az emberek és rá lehet mondani, hogy lelki társak, belső miatt vannak együtt... de leggyakrabban inkább a kényelem miatt maradnak együtt. Megszokják egymást, megszeretik egymást és nincs kedvük mást keresni. Lehet szeretni a másikat így is, de a vonzalom elmúlik és nem lesz teljes értékű a dolog. Van akinek nem elég ennyi és belső mellett a külső is számít. Nem tudom miért nézik le ezeket az embereket sokan. Mondjuk inkább csak a korlátolt emberkék teszik ezt...

2021. júl. 25. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

"... nem lehet mindenki agysebész."

Egyesek válaszából is látszik, hogy a nők egy jó részének teljesen természetes az hogy együtt híznak el a párjukkal.

Erről beszéltem fentebb. Ha nekem másképp természetes, miért ne cserélném le a nőmet?

Ha tudnám, hogy ki nem fog majd elhízni, azt a nőt választanám elsőre. De nincs rájuk írva.

2021. júl. 25. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Ha valódi érzelmi kapcsolatról beszélnél, akkor hiányozna a másik, nagy seggel vagy anélkül is. Ez itt a szomorú, és szokszor tapasztaltam már, hogy aki ilyen véleménnyel van, mint te, valahogy fel sem fogja ezeknek a fogalmaknak az értelmét, mert nem lát messzebbre a testiségnél. Persze, hogy azt választanád, amelyik nem hízik. Mert neked ez fontos szempont. Van, akinek meg az a szempont, hogy értelmesen lehessen vele beszélgetni, összeilljen a személyiségük és a jövőképük, segg ide vagy oda. Ezt miért nem lehet felfogni? Hogy van olyan mélységű kapcsolat, ahol a kiló nem tud szempont lenni, mert vannak annál sokkal fontosabb dolgok is az életben?
2021. júl. 25. 11:25
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
Mert nagyon elhasználódott a kis *eciputtony, túl tág és nem nyel olyan jól. :)
2021. júl. 25. 11:29
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
#15: És azt miért nem lehet felfogni, hogy a jó segg és az értelmes beszélgetés nem zárja ki egymást? :) Számomra egy értelmes ember például nem akar elhízni, hanem inkább figyel magára. Ha elhízik, és számára ez jó, akkor az már számomra nem egy értelmes ember, mert nem figyel saját magára és az egészségére. Ha már fiatalon ilyen, akkor mi lesz később? Kösz, nem, inkább kihagyom.
2021. júl. 25. 11:33
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

:)

Te miért nem tudod felfogni, hogy van olyan nő aki 35 évesen sem egy bálna és lehet vele értelmesen beszélgetni?

És nem úgy fontos a nő teste, hogy legyen tökéletes. Tetszett már nekem brutál nagy seggű nő is nagyon.

Csak tudod aki folyamatosan esik szét és a végén lesz belőle egy puhos dinnye forma, az nekem nagyon nem jön be.

Mert legyen bármilyen mély is egy kapcsolat, azért esténként ne összeszorított fogakkal, más nőkre gondolva kelljen már a nőmre ráfeküdni.

2021. júl. 25. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Modellallatokat is csalnak lecserelnek.

Nem a no hibaja.

2021. júl. 25. 11:48
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
*modellalkatokat
2021. júl. 25. 11:49
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
A "modellállat" tetszik:)
2021. júl. 25. 11:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!