Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor illik közölni egy tartós betegséget párkapcsolat kialakulásánál?

Figyelt kérdés
Crohn betegségről van szó, 12 éve tünetmentes vagyok. Olyan gyógyszert kapok, ami teljesen elnyomja a betegséget és mellékhatásai sincsenek, tehát nem látszik rajtam. Kb annyi vehető észre, hogy nem vagyok annyira energikus, terhelhető, viszont emiatt sportolok, edzek és ez viszonylag meg is látszik rajtam.

2021. júl. 24. 14:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Immunhiány pszichés alapon ? Ezt te se gondolod komolyan.😂 Orvosi diplomád remélem megvan, ha ennyire tisztában vagy a betegségek patomechanizmusaival.

Szerintem te elég feszült vagy egy krónikus beteg srác miatt, aki valószínű dobott téged . Itt bizonygatod a saját kis állításaidat. Senki más nem gondolja ennyire fehéren-feketén a dolgokat, csak te . Én ezen gondolkodnék el. Fogd fel, hogy az élet nem úgy működik , ahogy te elképzeled. Én köszönöm szépen boldog kapcsolatban élek a párommal , családot tervezünk a jövőben . Vannak rossz napjaim, fájdalmaim, de a párom így is mellettem áll. :)

2021. júl. 25. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!