Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik közölni egy tartós betegséget párkapcsolat kialakulásánál?
10es, nem, azért is kizárhat, mert ellenszenves a viselkedésed!
Adsz egy esélyt? Mire? Hogy eltitkolsz egy szakítookot magadról?? Persze, hajrá, milyen szép is ferdítéssel, elhallgatással nyitni egy kapcsolatot. Életednek meghatározó része, naponta gyógyszert szedsz és nem tudhatod, mikortól nem fog hatni(mert olyan is van). Van egy jelenleg tünetmentes súlyos betegségem, ezt az elején kell elmondani, érzékeny infó, de kizárhatja a kapcsolatot. Ha nem kapcsolat céljából beszélgetsz, nem kell elmondanod, de mikor kapcsolat a cél, bizalmi viszonyt akarsz kialakítani, igenis el kell mondani! Képzeld már el csak egy kicsit, hogy mondjuk egy transz nővel ülsz le randizni, aki nem esett még át műtéten, hány alkalom után akarod tudni? Mert én még mielőtt elvenne az életemből egy csomó időt és érzelmet. Nagyon nagy szemétségnek, átverve érezném magam, iszonyú dühös is lennék, hogy hülyének néztek, mikor pontosan tudja, hogy ez olyan dolog, ami megosztó. Mint a súlyos, öröklődő(halmozódó, mert nincs meg a gén), ok.
Szexnél nincs gond, haverkodásnál nincs gond, kapcsolatnál van. Ez nem esély, amit kapsz, mert nem csak az infóval kell megbirkóznia a másiknak, hanem azzal is, hogy sunyi módon elhallgattad remélve, hogy majd elnézi ha már kedvel. Ez visszataszító.
Közöld mielőtt húznád az idejét. Amúgy nem csodálkozom azon, hogy nem érzed a súlyát, ez is a "betegséggel" jár.
Első randis amúgy nem vadidegen, kivéve ha csak megadod neki a számod random csajnál utcán felszedve, és nem beszéltek..
Előtte már beszéltél vele neten, ismered élőben.
Gondolj amit akarsz, de ne csodálkozz, ha messzire elkerülnek.. Amúgy meg azt sem értem, hogy te már egy "vadidegennél" esélyt akarsz, mert ennyire érdekel, de igazából telibetojod, ha mérges lesz(jogosan), amiért elhallgatod a kellemetlen részeket magadról? Ez nagyon nem fér össze.
Nőj fel és vállald magad, ne húzd mások idejét. Ha mégis, remélem befürdesz te is valami többhónapos levelezés után egy meleg Gabi nevű pasival, végülis az csak a teste, miért osztana meg veled olyan bizalmas információt, mint a szexuálitása..
Vállald magad, nem hazudhat le a negatív dolgaidat. A legtöbb huszonéves természetesnek veszi, hogy nincs gyereked, hogy egészséges vagy, hogy akarsz házasodni, hogy hetero vagy, hogy fehér vagy, meg ilyenek. Tudod, hogy fontos, tudod, hogy nem fog rákérdezni, hogy rendben van e az egészséged(én amúgy mióta egy hatalmas anyajegyes pasival összefutottam, meg egy vékony hangúval, meg egy rakás problémással) mindig megkérdezem, hogy van e valami kellemetlen dolga, persze egyiknek sincs, de mikor találkozunk már kibukik, hogy ja, mégis.
Nagyon rá vagy pörögve erre a témára, annyira, hogy lassan túl hosszúak lesznek a válaszaid.
De legyen, reagálok rá.
Én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a baja valakinek azzal, ha naponta kettő darab tablettát be kell szednem. Kettőt, basszus!
Erre annyira nem találtál ellenérvet, hogy esetleges mellékhatásokra fogod, hogy akkor azért nem ismerkednél velem. Elárulom, a gyógyszeremnek nincsenek ismert mellékhatásai. Tizensok éve szedem.
Az öröklődés veszélyét egy korrekt érvnek gondolom, viszont erről is lehet beszélni, anélkül, hogy kikotyogom a legféltettebb titkomat feleslegesen. Igen, nekem a betegségem talán a legféltettebb titkom.
Mégpedig úgy lehet ezt megbeszélni, hogy az ismerkedési fázisban megismerem a párom hosszútávú szándékait. Ha mindenképpen gyereket akar, és ezt már az első hetekben/hónapokban közli, akkor természetesen azonnal ismertetem a problémával, választás elé állítom, és ha mellettem marad, még mindig mehetünk később genetikushoz, szakorvoshoz.
Az időrablás témájára térve. Én nem akarom magam jobbnak feltüntetni, mint amilyen vagyok, én bevallom: önző vagyok. Nekem is van igényem arra, hogy szeretve legyek, igényem van társra, így valóban, az, hogy elhallgatom ezt, az amúgy tökéletesen kezelhető betegséget, az a "beetetés" része.
Mert szeretném, ha úgy hozná meg a döntést, hogy már ismer engem, esetleg kedvel, és nem ismeretlenként, egyfajta pontrendszer alapján osztályozna, hogy akkor ebből lehet valami, vagy sem.
Ha meg nem érti meg, hogy nekem miért volt nehéz bevallani, akkor úgysem egymást keressük. Ha nincs intelligenciája belátni, hogy egy társadalmilag nem elfogadott, ámbár kezelhető betegséget nem akarok mindenkinek kikotyogni, és nekem ehhez némi bizalom kell, akkor amúgy sem működött volna a kapcsolat.
Ez nem arról szól, hogy felnőttem-e, vagy sem. Felnőttem, pont azért vagyok óvatos. Felvállalni magát az embernek manapság akkor "divatos", ha meleg, vagy transznemű. A más, egyéb betegséggel élő emberek sokszor le vannak kezelve, és még az üzemorvos is b..szakszik velük.
A legtöbb huszonéves véleménye engem őszintén nem érdekel. Egy olyan országban, ahol úgy általánosan rossz az emberek egészségügyi állapota, keveset mozognak (én is), a megfizethető ételek a boltban baromi egészségtelenek (GMO, transzzsírsav, édesítőszer etc.), ott nem érdemes mindenkiről azt feltételezni, hogy 100% tökéletes egészségügyi állapota van.
Interneten ne várd azt, hogy mindent elmondjanak neked azonnal. Ez nem műszaki vizsga, hogy tetőtől talpig átnézd az embert.
Kicsit sokat képzelsz magadról, vagy nagyon naiv vagy. Ki vagy te, hogy egy tökéletes párt megérdemelj?
Aki elég magas, megfelelő hangszínnel rendelkezik, nincs anyajegye/pigmenthibája etc, nem kell gyógyszert szednie, nincs semmi lelki problémája, neked megfelelő testalkatú, neked megfelelő a szociális élete, neked megfelelő az érdeklődési köre etc...
A kérdést nem kell megválaszolnod. Ahogy engem, úgy téged is "beáraz" a társkeresési piac.
Ha téged csak betegeskedő, egérhangú, alacsony férfiak találnak meg, akkor valószínűleg ők a te szinted, és le kell szállnod a földre. Ha nem így van, és van rád jobb jelentkező, az előbbi tanácsom akkor is áll. Te is bármikor balesetet szenvedhetsz, megbetegedhetsz, ami miatt elfogadóbbnak kényszerülsz lenni.
Vagy maradnak a macskák.
Lol, az eleje még oké is volt, de a vége? Mi az, hogy "Én nem akarom magam jobbnak feltüntetni, mint amilyen vagyok, én bevallom: önző vagyok. " Az, hogy önző vagy, az indok, attól még hagyod, hogy a másik azt higgye, rendben vagy! Ezt nem lehet lecserélni az önzésre, az a kiváltó ok, attól még ugyanlyan szemétség. Nem tudom, de mintha úgy jönne le, hogy tudod te, hogy ez szemétség, mégis megteszed. De. Az emberek feltételezik, hogy a velük szemben ülő átlagosnak kinéző egészséges. Pontosan tudod te is, a legtöbben azok, ilyenek, hogy szuvas fog, meg mittudomén árpa előfordulnak, de alapvetően azok 40 alatt és azt is feltételezik a másikról, pont ezért titkolózol. Ha annyira általános lenne a betegség a korosztályodban, tökre nem érdekelne téged, hogy a tiéd épp milyen, mert mindenki küzdene valamivel, te is nyílt mernél lenni. És de, tudod te is, hogy bármikor előfordulhat, hogy valamiért nem működik a gyógyszer mivel ez olyan khm.. szóval olyan megfoghatatlan betegség.
Nem csak ilyenek találnak be, de már vagy 10 éve ismerkedek neten, rengeteg tapasztalatom van, jó és rossz egyaránt. És ki mondta, hogy tökéletest érdemlek? SZÁMOMRA kell hogy, tökéletes legyen, a hibáival együtt szeressem. Simán örülnék többfajta betegségnek, mittudomén, porallergiának, meg más "problémának". Súlyos, külső gyomorforgató gonddal járó betegség, ami még öröklődik is(a legtöbben akarnak gyereket, nem kell külön mondani, hogy akarok gyereket, meg naponta tisztálkodok, mert a legtöbben így gondolják. Vannak, akik nem, nekik külön kell jelezni, hogy csak heti 3x fürdök, vagy soha sem akarok gyereket), na az kizáró ok.
Azért vagyok erre rákattanva, mert a srác egy hónapig titkolta, legalább 60 óra ment rá a szabadidőmből és mert felháborítónak tartom, hogy én megosztom az életem meghatározó(NEKED IS MEGHATÁROZÓ!) részét az elején, hogy tudjam, képes e elfogadni, ő meg úgy tesz, mintha ez semmiség lenne.. de igazából nem tesz úgy, pontosan titkolta, ezért nem akart találkozni covidkor. Az én szabadidőm értékes(mint mindenkié), és utálom, ha hülyének néznek. És felháborít, hogy ez megtörténhet újra, mert másokban sincs annyi gerinc, mint bennem. Ha már az elején tudom, hogy eltitkolna ilyen súlyú dolgot, ejtem. A betegséggel is, de nála is leginkább az akaszt ki, mint nálad, a hozzáállás. És ezt nem csak én fogom átélni, hanem sokan mások. Időrablás. Van közönsége mindenkinek, tessék megtalálni azt a kupac embert, aki legyint a Chronra!
Egyébként kiemeltem, hogy én sem kellek mindenkinek, ettől még másoknak és nekem sem kell olyanokkal összejönnöm, akiknek a problémájával nem akarok együttélni! Az elfogadás nem a sérültek meg hátrányos helyzetűek kiváltsága, nekik nem "kell" mert nekik is bajuk van.. , ráadásul ez nem is elfogadás, mert kapcsolatra keresel embert..
Egyébként ha ettől jobban érzed magad, ugyanúgy elutasítottam mondjuk a helyes, intelligens, kigyúrt, magas, gazdag senior fejlesztőt, mint a chronos pasit. Mindenki megválogathatja, kivel akar kapcsolatot, ennek semmi köze az elfogadáshoz. Nem elfogadni kell, hanem mérlegelni mennyire akarsz alkalmazkodni és kockáztatni a kapcsolatodban. Ezek teljesen normális dolgok.
Ez a 9es tele van frusztrációval és haraggal,kezeltesd magad szerintem,mert neked meg fejben vannak bajok ahogy látom és amiket leírtál. Nem is csoda ha senkid nincs,mivel "lenézed",aki krónikus beteg.Nézz magadba,talán akkor találsz társat,aki elfogadja a te terhedet is!És kezeltesd az indultaidat,mert az írásodból nagyon ez jön le,a férfiaknak meg nem erre van szükségük.
Nem tudom hol ismerkedsz,de nagyon sokan, férfiak nem akarnak gyereket,főleg akinek már van.
És elég csak végigböngészni egy oldalon,ezt látni:nem szeretnék gyereket,vagy még nem tudom, sőt van olyan opció,ahol egyes férfiaknak ezek vannak elvárásként megjelölve.
És itt is,aki ràm ír ha már a gyerektéma fel is jön,eltűnnek vagy már nem olyan lelkesek.
És olvass még utána a bélbetegseg témában,mert kurvára keveset tudsz!😂👎🏻lol
Nagyon ciki vagy amúgy meg!
És megkeseredett!!
Amúgy én is ebben a betegségben vagyok,és a családban nincs senkinek,és régről sem,amiről tudnék.
Túl hosszúak az irományaid.Lehet a srác sem véletlen mondta le a randit,pont ez miatt,mert látta milyen is vagy valójában.
Akkor maradj egyedül,jobban is a másik fél is.
A pakliban benne van,hogy pont egy beteggel futsz össze,és lehet pont ő fogadna el meg a beteg gyereked.
Zavaros vagy fejben, te elvársz dolgokat,mikor neked van már egy beteg gyereked!!Mit képzelsz te magadról és hol élsz??
Így lealázni és megsérteni azt,aki beteg,mikor te még "rosszabb" vagy mint,aki beteg.Ha már itt tartunk melyik férfi akarná más gyerekét nevelni? Gondolkodj el magadon!
Írtam, hogy szexnél azt titkolsz, amit akarsz, kapcsolatnál nincs rendben.
De persze, ki akar veletek vitatkozni, ott van a pszichés alapja a betegségnek.. Nyugodtan verjetek át másokat önzésből, majd várjátok, hogy valaki legyen olyan "szerelmes", hogy elnézi az átverést és az önzést.. lehet rá várni:) És kb 7000 ember akarna kapcsolatot velem a problémáim ellenére, mert tudnak róla, dönthetnek, ti elveszitek a döntés jogát tőlük!
Nem ártana felfogni felnőtt fejjel, hogy senki sem indul egyenlő esélyekkel, mindenkinek vannak dolgai, olyat kell keresni, akit a ti dolgotok nem zavar(ki tudja, lehet előny is másnál) de csak akkor találtok ilyet, ha ELMONDJÁTOK. Nekem ment, nektek nem megy. Nézzetek utána a pszichés alapnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!