Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Miért jó a lányoknak az, hogy olyan ismeretlen emberekkel beszélgetnek, akitől nem akarnak semmit? Rengeteg lánynál láttam tinderen kiírva, vagy rákérdezve válaszolva azt, hogy ők csak beszélgetni akarnak. Vagy amikor egyértelműen nem akar randit, semmi egyebet, de érdeklődik néha és fenntartja a beszélgetést. Ennyire magányosak ezek a több ezer követővel rendelkező lányok, hogy vadidegen emberekkel akarnak beszélgetni? Amikor én elvesztettem valaki iránt az érdeklődésemet, akkor a falra másztam, amikor írt, mert azt sem tudtam mit reagáljak, nem is akartam semmit. A dolgaimat meg megbeszélem a barátaimmal. A b terv is hülyeség szerintem. Vagy akarok valakit, vagy nem. Ha valaki nem akar engem, de elfogad mert nincs más, az szerintem szánalmas.
2021. júl. 22. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

A linkelt kèrdèsben van a vàlasz linkelve 😁

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. júl. 22. 22:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Aztán megy a metoo, mi meg g*cik vagyunk, mert nem tudjuk sajnálni őket :D
2021. júl. 22. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mért, te nem állsz szóba senkivel, akivel nem akarsz házasságot vagy párkapcsolatot?

Engem 20-40 évesen minden férfi érdekelt mentálisan, de csak minden 300. szexuálisan.

2021. júl. 22. 22:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nem csinálom azt, hogy beregisztrálok egy társkeresőre, válaszolok egy olyannak, akinek bejövök és tudom, hogy komolya kapcsolatot akar. Nem tartom fenn az érdeklődését és játszok vele. És azért nem, mert nem vagyok rászorulva a számomra senkik felszínes kérdezgetéseire és válaszaira.
2021. júl. 22. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy beszélgetni vannak ott, csak tőled nem akarnak többet. Csúnya dolog, de ilyen ez a húspiac.

Én meg például nem értem, hogy miért minden pasi csak "beköszön", én vissza, majd még kérdezek is valamit, aztán 0 válasz. Én is hisztizhetnék, hogy akkor minek húz be, vagy ha közben lett jobb match-e, akkor a francnak ír.

2021. júl. 22. 22:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4: A társkeresőkről minden elmondható csak az nem, hogy a többség komoly kapcsolatot akar.

Különben az hónapok alatt derül ki, hogy akarsz-e valakivel komoly kapcsolatot, nem azonnal, személyes kontaktus nélkül.

Írásban még csak az dől el, kivel szeretnél találkozni is.

Ahhoz is kell idő, hogy ezt el tudd dönteni.

Azok közül, akikkel jól tudsz barátkozni, úgy kb. minden 20. az, akivel találkozni is akarsz, mert van benne valami plusz is a barátságon túl.

2021. júl. 22. 22:54
 7/12 A kérdező kommentje:

"Dehogy beszélgetni vannak ott, csak tőled nem akarnak többet"

Ezzel semmi baj nincs :D én azt vitatom itt, hogy miért nem lép le? Nem akar semmit, oké, viszlát. De ez az utána lévő tortúra a halálom

2021. júl. 22. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

7: Mert enélkül el se tudja dönteni, akarjon-e valamit.

Kontaktus során alakul ki az akarat erre.

2021. júl. 22. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
A nőknél a folytonos fecsegés, locsogás, trécselés, pofázás stb.. fontosabb mindennél. Bárkivel bármilyen kapcsolatban van az első és legfontosabb hogy beszéljen, írjon, stb.. megállás nélkül. Ha A legszebb álmából felébresztesz egy nőt tudod mit fog csinálni? Beszélni b+. Ezt mindenki tudja, mit nem lehet ezen érteni?
2021. júl. 23. 00:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek lehet pár oka. Sokan sportot űznek belőle, hogy minél több követőjük legyen az Fb-n, instán akárhol, s hasonló egyfajta önbizalom-növelőnek használják a Tindert is. Meg az is lehet, hogy aki "csak beszélgetni vagyok itt"-nél egyszerűen nem vitted át a lécet és ezzel rázott le. Meg az is, hogy sokan unják hogy három mondat után egyből dugni akarják őket és előbb beszélgetés során meg akarják ismerni a másikat, de szándékosan nem akarnak "elköteleződni" amíg nem biztosak magukban illetve hogy szimpatikus számukra 100%-ig az illető. Azaz egyfajta türelemjátékot játszanak veled. A te dolgod, megítélésed hogy ebbe belemész-e, érdekel-e a másik ember, vagy tényleg csak arra hajtasz hogy mielőbb legyen már "valami".
2021. júl. 23. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!