Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik úgy várnak el átlagon felüli fizetést leendő partnerüktől, hogy ő maguk is hasonló fizetéssel rendelkeznek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 21:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Meh, azok általában a már végzett, jól kereső, kicsit idősebb mérnök pasikat keresik inkább, ha egyáltalán egyedülállóak.

2021. júl. 23. 21:42
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Sztem egy csorobb notol is jogos elvaras, mivel a ferfi dolga elsosorban a penzkereses😁
2021. aug. 15. 09:37
 33/44 anonim ***** válasza:
szerintem ez a folyton utazunk, vacsorázunk, meg színházba járunk max olyan emberek között működik akik valóban szeretik egymást . Attól még mert valakinek sok pénze van nem jelenti azt , hogy szívesen és gyakran veri el a pénzét , sőt egy szép nő is sokszor csak egy tárgy neki a státuszához mérten mint a kocsija ,a ruhái , vagy a háza .
2021. aug. 15. 11:59
 34/44 A kérdező kommentje:

33-as, de itt a kérdés az, hogy ha egy nő így él a saját pénzéből, akkor milyen jövedelmű férfival lehet működő kapcsolata. Fizessen mindent, vagy aránytalanul sokat a férfinak? (És ezzel tegye ki magát annak, hogy soha nem lehet biztos abban, hogy önmagáért van vele a férfi, hanem a jobb élet reményében?) Vagy hirtelen csökkentse az életszínvonalát a férfiéra? Ezeket fiatalon, egy közös életet együtt felépítve nem feltétlenül tartanám irreálisnak, de 50 körül aggályosnak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy az én generációmban nagyon sok férfit zavar, ha egy nő jobban keres, nagyobb vagyona van.

A szemléletbeki különbségről már nem is beszélve: nekem a minőségi étkezés, a kultúra, az utazás nem a pénz elverése, hanem a rendelkezésemre álló források egy részénekszabad felhasználása olyan dolgokra, amelyeket fontosnak tartok.

2021. aug. 15. 12:47
 35/44 anonim ***** válasza:
34. nem kell a férfinak fizetnie,csinálja azt amit eddig és olyan férfival jöjjön össze akit megkedvel és szeret, mert a pénz sem garancia egy egészséges kapcsolathoz .
2021. aug. 15. 13:01
 36/44 A kérdező kommentje:
35-ös, a mondat elejével teljesen egyetértek. A második felével kapcsolatban azt mondanám, vannak negatív tapasztalataim, mely szerint viszont a pénz hiánya garancia egy egészségtelen kapcsolathoz. A legfájóbb eset, mikor elterveztünk egy utat, megvettem a repülőjegyet, lefoglaltam a szállást egy párizsi úthoz, programokkal, mindennel, majd az indulás előtti napon közölte a férfi, hogy még költőpénzre se futná neki, így meg nem érezné jól magát, ezért nem jön. Az anyagi veszteség egy dolog, de annyira vártam azt az utazást, szabadságot vettem ki, stb. és már túl késő volt, hogy egy átszervezzem, hogy legalább egy barátnőm velem tudjon jönni. Azóta már ismerkedésnél felfigyelek a jelekre: aki folyamatosan kritizál, hogy miért rendelek ételt, miért van takarítónőm, miért utazgatok, miért költök kultúrára, miért fizetek tandíjat stb. aligha tudna boldogan élni velem, azt hiszem. Nem a pénz hiánya, hanem a szemléletmód különbsége miatt.
2021. aug. 15. 13:23
 37/44 anonim ***** válasza:
43%
36. Nem minden ember egyforma, van akit nem zavarna ha te eljársz utazni. Közös jó élményeket pedig lehet bárhol szerezni. Ajánlom nézd meg a "szerelmünk lapjai" című filmet.
2021. aug. 15. 13:28
 38/44 anonim ***** válasza:
21%

7-es!

”Inkább az a pai az aranyásó, aki magánál jóval gazdagabb nőre nyomul.”

Igen, csak ilyen ritkán van. A nőknél viszont mindennapos.

2021. aug. 15. 21:43
 39/44 anonim ***** válasza:
30%
Egy gold digger sirámait olvashatták!
2021. aug. 15. 21:58
 40/44 anonim ***** válasza:
#38: csak hiszed, hogy ritkán van.
2021. aug. 16. 00:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!