Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a nőkről, akik úgy várnak el átlagon felüli fizetést leendő partnerüktől, hogy ő maguk is hasonló fizetéssel rendelkeznek?
"nem élnétek sokkal másabb életét havi 8 kilóból, mint masfélből."
Gyere le Jóisten!
150 kb az éhenhalásra elég, 800 ezerből meg el tudtok menni a Kioskba vacsorázni, a Karib-tengerre nyaralni etc. Szerinted a kettő között nincs különbség?
és ha a másik megelékszik X feizetéssel és max a balatonnal. Az ronda, lúzer gyökér?
Nagyon gáz, hogy egyre több nő ennyire racionálisan férfias és kb farokméregetést csinálnak az anyagi javakból.
#15 vagyok
A másfél az másfél millió forint
Fura, hogy ezt többen is félre értették.
25-ös, igazad van. Az első kommentelő, aki félreértette, leírta számokkal is, így a végére érve az ragadt meg bennem, talán mások is így jártak. Elnézést kérek, és köszönöm szépen, hogy rámutattál.
Nyilván életkor és élethelyzetfüggő is, amit írsz. Különösen így van ez az én koromban, 45-50 felett. A jól kereső férfiak lényegesen nagyobb merítésből válogathatnak, míg nőként sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.
Viszont ennyi idősen az embernek már van egy kialakult életstílusa. Mióta leomlott a vasfüggöny és megkaptam az első világútlevelemet, nem volt olyan év, hogy ne utaztam volna külföldre - hogyan lenne ez összeegyeztethető például a Balatonos példával? Ugyanígy: megszoktam, hogy ha akarok, rendelek ételt, nem állok neki ablakot mosni, hanem fizetek valakinek érte stb. Természetes számomra, hogy minőségi étkezésre, egészségre, oktatásra, kultúrára nem sajnálom a pénzt. Hogyan és mennyire tolerálható ez valaki számára, aki lényegesen eltérő anyagi háttérből jön? Ráadásul pont ez az életkor, amikor már erősen gondolni kell a nyugdíjjellegű megtakarításokra, a gyerek(ek) oktatására, életkezdésére, esetleg az idős, beteg szülők orvosi költségeire, ellátására. Én úgy érzem, ha olyan kapcsolatba kezdenék, amely az életszínvonalam romlásával jár, azzal tőlük veszek el, és riaszt a gondolat, hogy egy felnőtt, életerős, keresőképes férfira költsek a sajátom helyett. (Nyilván más lenne a helyzet egy hosszú kapcsolatban meglévő vagy fellépő jövedelemkülönbséggel.) És persze az is benne van, hogy nem szeretném kihasználva érezni magam, és úgy érezni, csak a pénzemért van velem valaki - sajnos a barátnőim kapcsolatai között látok erre is példát.
Nagyon nehéz ez, és nem igazán tudom, hogy lehetne megtalálni a helyes egyensúlyt.
Semmi gond, mással is előfordulhat, hogy benéz valamint.
Így, hogy írtál korosztályt is, még inkább megáll az amit mondtam.
A egy-két harmincas sikeres nőismerősön látom, hogy benne vannak ebben a csapdában, idősebbekről még annyi tapasztalatom sincs. Amint látok, az az, hogy ők már ezt elengedték.
Találd ki, hogy mit tudnál te nyújtani annak a férfinak, aki neked tetszene.
Olyat, amije neki nincs meg igénye viszont volna rá.
"és ha a másik megelékszik X feizetéssel és max a balatonnal. Az ronda, lúzer gyökér?"
nem, csak nem illünk össze.
Tanulság: ne akarj jómódú lányt magad mellé.
Ha össze is jönnétek, sosem lennél boldog mellette, sosem lenne elég, amit nyújtani tudsz neki.
Én pl. három éve nem voltam külföldön, mert egy utolsó senki gyakornok vagyok, és nincs pénzem.
Nem tudnék mit kezdeni azzal, ha a barátnőm minden nyáron pl. Olaszországba akarna utazni. Mégis miből fedezném, akár csak a saját részemet?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!