Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik úgy várnak el átlagon felüli fizetést leendő partnerüktől, hogy ő maguk is hasonló fizetéssel rendelkeznek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 21:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy természetes, ha viszont direkt a jóval módosabbakra hajt akkor meg egy golddigger, keressen más szponzort.
2021. júl. 23. 01:12
 12/44 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyenek általában semmilyen bevétellel nem rendelkeznek.
2021. júl. 23. 04:37
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Én bizonyos szintig jogosnak látom,bizonyos szint felett meg már csak akadékoskodás. Én szerencsés helyre születtem, mindenem megvan, még annál is több, jó munkahelyem is van. De sose vártam el a férfiaktól, hogy legyen annyi ingatlanja mint nekem, mert egyszerűen nem reális. Keressen normálisan, hogy be legyenek anyagi gondjaink, de nem vártam el az X nyaralót és Y lakást, butaság lett volna.
2021. júl. 23. 07:19
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Hat az 5os feldughatja maganak a zsozsojat. Nem koltesz a nokre? Akkor maris jozsival a munkanelkulivel vagy versenyben, de talan jozsi szebb mint te. Gondolom cicababakrol nem is almodsz, csak akcios polós farmeros palizert zabalo ronda boru nokrol, mert akkor az a te szinted.
2021. júl. 23. 10:09
 15/44 anonim ***** válasza:
34%

Leginkább azt, hogy a saját életüket nehezítik vele.

Mert minél nagyobb az elvarás (mindegy milyen téren) annál kisebb a merítés.

Másrészt egy férfi számára nem lesz igazán szempont a nő fizetése, tehát lehet ő simán választ mást helyette. Többek között azért, mert mondjuk a jó életkörülményei sok nő számára vonzóak és biztos neked is van más is, ami vonzóvá teszi, ami a többi nőnek is fog tetszeni.

Másrészt nem élnétek sokkal másabb életét havi 8 kilóból, mint masfélből.

2021. júl. 23. 11:10
 16/44 anonim ***** válasza:
0%

nálam már alapból balra húzós, ha egy nő ennyire racionálisan gondolkodik, mint egy pasi. Legyen x pénz, x kocsi, x anyagi dolgok.

Férfias

2021. júl. 23. 11:16
 17/44 anonim ***** válasza:
67%

15!

Tevedes! Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolazban, aminek amigy nincs jövője, mert a pasi nem elég ambiciozus.

Komolyan ugy gondolod, hogy nem mas az elet havi 800 bol, mint 150ből?

2021. júl. 23. 11:25
 18/44 anonim ***** válasza:
2%

17

ehem aranyásó k..va

2021. júl. 23. 11:31
 19/44 A kérdező kommentje:
15-ös, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és mennyi pénzből élsz, hogy úgy véled, nem lenne lényegi különbség havi 150 és 800 000 forint közt?
2021. júl. 23. 11:42
 20/44 anonim ***** válasza:
87%

Annyira imádom, hogy az aranyásó kifejezésnek még a jelentésével sincenek sokan tisztában.

Az az aranyásó, akinek semmi pénze, és egy gazdag pasival jön össze, hogy lehúzza.

Az aki a saját anyagi szintjén válogat, hogy együtt is megmaradjon ugyanaz az életszínvonala, nem aranyáső, csak racionálisan tud gondolkodni. Az ilyen nő nem várja el, hogy pénzeld, hanem hogy a saját dolgaidat fizetni tudd azon a szinten, amihez ő önerőből hozzájutott. Tudjatok ott enni, ahol szeretne, tudjatok ott nyaralni, ahol szeretne etc.

2021. júl. 23. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!