Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs saját lakásom, közepes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs saját lakásom, közepes a jövedelmem, átlagos a külsőm, eltitkolt depresszív hajlamaim vannak és csak pár havi megtakarításom van. Mire számítsak a jövőben párkereséskor? (31, férfi)

Figyelt kérdés
Milyen társkeresési sikerek elérhetőek, és hogyan?

2021. júl. 21. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Hát majd közösen több lóvé lesz, és közös lakás, valamint a kiegyensulyozott kapcsolatban háttérbe szorulnak a depresszív hajlamaid. Lesznek gyerekek, néha majd elmehetsz bebaszcsizni egy kicsit, minden nap végére elfáradsz, megkopaszodsz, pocakos leszel, ősz hajú és megértő.
2021. júl. 23. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Nézd én 35 vagyok elég hasonló helyzetben mint te.

Nincs könnyű dolgunk mert a korunkbeli nők huszonéves hercegnőknek gondolják magukat és azt hiszik előttük a világ.

Közben nagyon nem így van, egy 30 éves nő ha nem állapodik meg akkor onnan már lejtő következik és akkor jön a megalkuvás ahogy szokták mondani, abból meg semmi jó nem sül ki, a gyerek szívja meg illetve az elvált felek mindketten.

Szóval érdemes nyitott szemmel járni és egy RENDES nőt találni, ha még van ilyen. Kevés van, mert borzasztóan anyagiasak és rettentő magas elvárásaik vannak.

2021. júl. 23. 07:24
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem se számíts sok jóra.

Bár, még mindig jobb helyzetben vagy, mint én, mert én már 21 évesen vagyok olyan kiégett, és magányos, mint itt néhány harmincas.

21F

2021. júl. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!