Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se keressek barátnőt addig, amíg nem vagyok rendben?
Több problémám is van, ezek a fő problémák, amiért nem keresek magamnak barátnőt (már 27 éves vagyok):
-Nincs iskolám, nincs semmi szakmám, talán jövőre lesz belőle valami
-Jogosítványom sincs, autóm sem, talán jövőre meg lesz
-Kicsit kövér vagyok, talán jövőre lefogyok
Szerintetek is csak utána lenne érdemes barátnőt keresni, miután ezeket az alapvető problémákat megoldottam?
Köszönöm.
8.
Nyugi vannak kövér ,tanulatlan, jogosítvány nélküli nők is. :)
11. A 10-es vagyok. Nem nekem szólt, de én is reagálok erre a "keressek magamhoz hasonlót" dologra. Kövér én sem vagyok, hanem vékony-sportos alkatú és nem mondom, hogy csak pont ilyet keresek, de túlsúlyos nőt biztos nem.
Totálisan nem érdekel, hogy egy nőnek van-e jogsija, kocsija. Jó, ha van, de egyáltalán nem veszem észre, ha nincs. Na
a nők nagyon nem ilyenek sokan. Hidd el a jogsi nélküli nők többsége is nézi, hogy a férfinak van-e kocsi, jogsi és előny szinte mind szemében. Tanulatlanság: Engem nem zavarna ez egy nőn, ha más dolgokban hasonlóak vagyunk és tetszünk egymásnak. Ráadásul vidéki nagy egyetemvárosban élek, ahol érzésre a legeslegtöbb lány egyetemista vagy egyetemet végzett. Legalábbis ők találnak meg legtöbbször. Főleg, hogy nekem is kicsit "értelmiségi fejem", megjelenésem van, vagy pl vannak öltönyös képeim.
Klassz, hogy teszel ezekért!
Nem tanácsolom, hogy elterelés a figyelmet a céljairól, de nem kellene ilyen mereven elzárkóznak a barátnő ötletről.
Ne nagyon "keress", de ne zarkózz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!