Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nyomulnak ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomulnak ennyire a társkeresőn a férfiak?

Figyelt kérdés

-Kiírom a korhatárt, erre 20 évvel idősebb emberek írnak.

-Legalább 3 férfi ajánlotta fel, hogy költözzek hozzá.

-Elküldik a telefonszámukat, és közlik, hogy csörögj rám...

-Volt olyan, aki csak annyit írt, hogy várom a válaszod, puszi.

-Követelik a Facebook elérhetőségemet...

-Van aki egyből úgy indít, hogy van lakás, meg kocsi, rákeresek Facebookon, erre kiderül, hogy roma, ráadásul putriban lakik...

Komolyan ennyire ki vannak éhezve, hozzáteszem képet sem töltöttem még fel. Ráadásul gyerekem is van, de nekik az sem baj, költözhetek vele együtt.. Könyörgöm, nem is ismernek. Ezek után inkább szingli maradok..

Ti is tapasztaltok hasonlót?

2021. júl. 18. 15:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
A legalja a leg aktívabb sajnos. :(
2021. júl. 18. 16:31
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Mi a baj a társkeresőkkel? Pl. egy 30 év feletti férfi hol máshol ismerkedjen, ha a környezetében nincsenek egyedülálló nők?
2021. júl. 18. 16:44
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Ez a nyomulós viselkedés az elkeseredettség, a kétségbeesés és az empátiahiány együttes meglétének a következménye. A férfiak többségükben sokkal nehezebben tűrik a magányt, mint a nők, s így közöttük jóval többen vannak azok, akik mondjuk fél év magány után már tűrhetetlennek érzik a helyzetet, ezért minden áron, mielőbb valakit akarnak maguk mellé. Ennek semmi köze a szerelemhez, puszán egy testi és lelki hiányérzet ordít belőlük. Olyan ez, mint amikor egy csecsemő nem kap cuclit.
2021. júl. 18. 16:51
 14/26 anonim ***** válasza:
12%

12.-nek.

Mi az, hogy nincsenek??? Nem jársz boltba? Orvoshoz? Sportolni?

Vagy...sitten vagy?

2021. júl. 18. 17:09
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Boltban:

"Melyik a kedvenc szalámid?"

Orvosnál:

"Melyik fogad fáj, nekem is gyökérkezelésem lesz."

Sportolni:

Többen futnak nők, nem egyedül, de igazad van lehet egy jó ismerkedést benyomni: "Jó rugózik a cicitek csajok!"

2021. júl. 18. 17:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Járok/jártam sportolni, egyesületben anno 40+-os nők voltak (jóga), küzdősporton minimális a nők aránya, konditeremben/orvosnál/boltban szintén nem zaklatnék random nőket, akik nem ismerkedni mentek oda.
2021. júl. 18. 17:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#14: Férfiként egy mindenki számára nyitott közösségi helyen (pl. boltban, vonaton vagy orvosnál) ha próbálsz ismerkedni, akkor - amenyiben kedves és udvarias vagy - valóban jó eséllyel elbeszélgetnek veled a nők. Viszont odáig eljutni, hogy egy hölgy önként oda is adja neked az elérhetőségét egy pár perces beszélgetés végén, na az már szinte esélytelen. Túl bizalmatlanok ehhez manapság, a félelem munkál bennük, nem akarnak bajt hozni a saját fejükre. Ha viszont te adod meg a saját elérhetőséged, soha nem fognak keresni. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ezért ez az ősi, spontán ismerkedési módszer manapság már nem működik. S akkor arról már nem is szóltam, hogy a nők döntő többségének van már párja, s ez (a jeggyűrűtől eltekintve) kívülről nem látszik rajta.
2021. júl. 18. 20:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A személyes ismerkedés már a múlt.

Nagyon leváltotta ezt a virtuális világ, elég csak megnézni a közösségi oldalakat is szexpartnerkeresésre használják elég sokan.

2021. júl. 18. 23:24
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

Az a baj, hogy ezek a férfiak elrettentik a normális nőket a társkeresőtől és valóban felborul az arány.

Viszont a 'normális' nők iszonyat magasra teszik a mércét, magukat istennőnek képzelik és mindig jönnek a 'fel akarok nézni a páromra' szöveggel ami szerintem borzalmas.

Apát keresnek, mentort.

De a világ megváltozott, egyenrangúságot kiküzdötték maguknak a de biológiailag ők a gyengébbik nem és továbbra is maguknál erősebbet keresnek, hiszen az ösztöneikben van, hogy csak akkor élik túl a 'vadonban'.

Szóval ez egy baromi nehéz helyzet.

Ezért van, hogy 1 hímre jut több nőstény mert a nők 80%-a a férfiak 20%-ra hajt. Sok nő tud róla, hogy a 'párja' más 'párja' is de inkább osztozkodik ( ahogy sok kultúrában van így ) mintsem összejöjjön egy számára 'alsóbbrendű' egyeddel...

Ez a világ amiben élünk.

2021. júl. 19. 11:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan megírt oldalon eleve nem is tudnak veled kapcsolatba lépni olyan férfiak, akik a beállított szűrőiden kívül esnek.

Ennek ellenére mindkét nemnek hülyeség ilyen oldalakra regisztrálnia, mert annak soha nem lesz jó vége, ha konkurenciát teremtesz magad köré, ezzel sokszorosan ellehetetlenítve a helyzeted.

A szerencsejátékokhoz, vagy állatok etetéséhez tudnám hasonlítani. Minél több a tag, annál esélytelenebb, hogy találsz valakit, és ugye igényesebb embereknek nem valaki, meg akárki kéne Márpedig a társkeresőzés pont erről szól, hogy légy boldog ha egyáltalán jut neked is "áru" és nem kapkodták el előled.

Én inkább soron kívül ismerkednék, kettesben. Már semmi kedvem nem lenne ahhoz, hogy az egyetlen nő, aki tetszene az egész katalógusból, elérhetetlen a többi férfi nyomulása miatt.

2021. júl. 19. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!