Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem voltam még lánnyal, csak csókolóztam még tini koromban. Én is lány vagyok, biszexuális, ezelőtt egy pasival voltam együtt 6 évig.
Bulikba nem tudok menni, mert a barátaim nincsenek beoltva, egyedül pedig nem szeretnék.
Gondolom így egyetlen választásom maradt, a társkereső. Melyik társkeresőt használjam?
Leszbikusok/biszexuálisok, nektek mennyire lenne probléma egy ilyen tapasztalatlan lány? Így is van esélyem ?
Illetve elég nőies vagyok és nekem is az ilyen tipusú csajok jönnek be.
2021. júl. 14. 21:38
1/6 anonim válasza:
Facebook lmbtq csoportokban érdemesebb ismerkedni,illetve meleg bárokban.
Az meg ,hogy tapasztalatlan vagy engem pl nem zavarna,de mindenki más
2/6 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék :)
Bár én is elég tapasztalatlan vagyok...
3/6 anonim válasza:
most pl, esik az eső kiváló alkalom.
4/6 anonim válasza:
Az hogy egy ferfi nem tud ismerkedni egy lannyal az oké, de az hogy egy lány se tud a saját nemével számomra eléggé furcsa. Meg minek kell mindenkinel bisexuális lenni? Ez most a divat? Rengetek magányos srác van akinek nem jut lány és akkor a lányok inkább egymással kavarnak a saját nemükkel. Bár huszonéves srac vagyok de nagyon el vannak veszve agyilag a mai fiatalok. Sajnálom hogy ilyen társadalomban kell élni.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezzel az erővel te meg menj és keress magadnak egy másik magányos srácot. Ha szerinted döntés kérdése az, ha valaki biszexuális vagy meleg, akkor nyugodtan dönthetsz te is egy másik srác mellett, ha nem jut lány 🙂
2021. júl. 17. 22:20
6/6 anonim válasza:
#4 Nem azért nincs csajod,mert sok a leszbikus,hanem mert balf@sz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!