Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteg kattant ember vagyok?,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg kattant ember vagyok?, ha direkt csórónak állítom be magam a lányok előtt, miközben gazdag családból származok? Azt akarom egy lány magamért szeressen nem a pénzemért. 1.3 Suzuki Swiftet vettem direkt, hogy azzal mennyek el a randikra.

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 10:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már elég lenne az is, ha buta Kósa Lajos lennék ;))
2021. júl. 18. 15:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsinyes lúzer vagy!
2021. júl. 20. 08:45
 23/28 anonim ***** válasza:
48%
Nem, én agyafúrtnak gondolnálak és aki elcseszi az idejét és 45 évesen jön rá, hogy csak meg kell mutatni a pénzét, mert így nem lesz csaja...
2021. júl. 20. 12:12
 24/28 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jól teszed. Az írásod nem sikerült túl jól, de ettől még élőben lehetsz szimpatikus, jó ember, és jobb, ha téged szeretnek, mint a luxusautódat, meg a nyaralókat.
2021. júl. 21. 10:36
 25/28 anonim ***** válasza:
81%

Ha nincs elég önismereted ahhoz, hogy szűrd a normális embereket, akkor ez egy nem rossz helyettesítő.

Támogatom.

Az autó rossz karma. Add el.

2021. júl. 26. 20:11
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy és a legszomorúbb, hogy ilyen mentalitással csak megerősítést fogsz kapni arra, amit bizonyítani akarsz, hogy a nők a pénzre mennek.

Ugyanis a helyesírás nem az erősséged, feltételezhetően bizonyos szavakat is furcsán használsz, ezzel a tanultabb, műveltebb nőket kikergeted a világból még akkor is, ha külsőre egy adonisz vagy. Ami valószínűleg nem vagy, hiszen akkor fel sem merült volna benned a kérdés kiírása.

A "csóró ember rozzant kocsival" még olyan esetben bocsánatos bűn tud lenni, amikor az illetőnek elengedhetetlen az autó vagy az idősebb generáció tagjaira is ráhagyják már, aki abban szocializálódott, hogy a férfi autó nélkül nem férfi.

Tehát maximum vihoghatsz, hogy az újgazdag proli plázacicákat kiszűrted, akikről amúgy mérföldekről megállapítod, hogy pénzéhes, de az első "Meghívsz egy italra?" kérdésnél már a legmamlaszabbnak is lejöhet.

De ugyanúgy kiszűrted a normális nőket is, akikhez a személyiségedet kéne fejleszteni, a csóró prolinak viszont igazi céltábla leszel, hiszen ők két dolgot néznek.

1. Hozzájuk képest mid van. Ha ő a szülőkkel lakik, neked meg van egy albérleted, akkor addig fogja rágni a füledet, amíg nem költöztök össze, de persze úgy, hogy te gáláns lovagként felajánld, hogy neki nem kell fizetnie, hiszen addigra már szégyelled magad a csóróságod miatt.

2. Az autó meglétével bizonyítod, hogy kényelemre akkor se sajnálod a pénzt, ha zsíroskenyeret eszel, tehát veled akkor sem lesz unalmas a kapcsolat (legalábbis az eleje), amikor nincs semmi vonzalom meg közös téma, hiszen ha más nem, akkor arra jó leszel, hogy dolgokat fuvarozz neki A pontból B pontba.

2021. júl. 30. 09:52
 27/28 anonim ***** válasza:
66%
"De ugyanúgy kiszűrted a normális nőket is, akikhez a személyiségedet kéne fejleszteni, " Hát persze. Ez amolyan "rengeteg fehér hollót láttam már, csak most épp nincs itt egy sem" érv.
2021. júl. 30. 19:52
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

#27: Attól függ, ki mit ért normális alatt.

A kérdés kontextusában én arra értettem, akinek nyíltan felvállalhatod, hogy te bizony gazdag családból származol és nem pörög neki a dollárjel a szemében, sőt még csak nem is álmodozik gondolatban arról, hogy majd általad mennyi helyre elmehettek (wellness, nyaralások, stb.) mennyivel kényelmesebb élete lesz (nuku albérlet, kocsi a segge alatt) esetleg még a jövőjében is támogatod, hiszen ő okos, céltudatos, ambíciózus lány, ezért nem ékszert vagy ruhát kér a szülinapjára, hanem jogosítványt, diplomát vagy egy üzlethelyiséget, ahol csinálhatja a saját vállalkozását.

És igazad van, valóban ritka az ilyen lány, de azért létezik, csak itt válik igazzá az, amit előszeretettel hangoztat sok lány itt is, hogy nem a külsőt kell nézni, észre kéne venni az SZTK szemüveges kis szürkeegér lányokat is.

A másik meg, hogy attól, hogy ebben normális (vagyis nem érdekli őt a pénzed) még nem biztos, hogy személyiségileg is összepasszoltok.

2021. júl. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!