Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteg kattant ember vagyok?,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg kattant ember vagyok?, ha direkt csórónak állítom be magam a lányok előtt, miközben gazdag családból származok? Azt akarom egy lány magamért szeressen nem a pénzemért. 1.3 Suzuki Swiftet vettem direkt, hogy azzal mennyek el a randikra.

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 10:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Azért vannak normális gazdagok is. Egyszer beszélgettem egy pénzes pasival jó fej volt meg minden csak gyakran a kocsik voltak a témák :D nem tudom eldönteni jó ötlet e ha tagadod ki vagy. Nehéz megszűrni azokat a nőket akiket csak a pénz érdekel jól meg tudják magukat játszani.
2021. júl. 18. 10:58
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
Fú, de beteg ember vagy. (mondjuk több, mint valószínű, hogy kamu). Az meg sem fordult a fejedben, hogy busszal menj?
2021. júl. 18. 11:02
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

"1.3 Suzuki Swiftet vettem direkt"

A 99-es buszra hang vagy felszallni a brazilok koze, mi? :)

37F incel

2021. júl. 18. 11:15
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak a családod gazdag,te meg önerőből csóró vagy? Mert akkor te csak azt mutatod,ami vagy.
2021. júl. 18. 11:28
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
"mennyek el". Nyelvtan tanárra mégsem telt.
2021. júl. 18. 11:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid pénze nem a te pénzed. Tehát neked nincs is pénzed, amiért szerethetnének téged önmagad helyett. Tehát nem is versz át senkit.
2021. júl. 18. 11:58
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem kattant vagy, hanem rossz emberismerő, ha el kell játszanod a szegény srácot, ahhoz, hogy levágd ki miért ismerkedne veled.

Azért az aranyásók elég hamar ki szokták rakni az irányjelzőt, hogy kit mennyiért lennének hajlandóak... elfogadni, őket kiszűrni nem nagy tudomány, de ezek szerint neked még ez sem megy.

2021. júl. 18. 12:05
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Az írásodból látszik, hogy a családod szedte össze a pénzt, nem pedig te :)
2021. júl. 18. 12:11
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
A szüleid pénze nem a te pénzed.
2021. júl. 18. 12:15
 20/28 anonim ***** válasza:
87%

Apuka penzevel en sem feszitenek, az nem a tied max ha oroklod.

Sokkal betegebb olyannal felxelni, ami nem az enyem, nem en ertem el.

2021. júl. 18. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!