Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Hogy lehet, hogy "Feri" minden kifogásotokat megcáfolja, és mindig a legjobb nője van?
https://www.youtube.com/watch?v=_rG7_xg3dV4
El van hízva, semmi különöset nem tett le az asztalra, nincs sok pénze, és nem is egy Brad Pitt.
Ti miért nem?
Gazdag és sikeres youtuber Chad megcáfolja a blackpill -t. Hiteles.
Nem mondom, hogy a videóiban hülyeségeket mond a kinézet maximalizálásáról, de ettől még nem cáfol meg semmit.
2: Én incel vagyok, de nem nézek ki feltétlen rosszul, csak a Covid folyamán elvesztettem a baráti körömet, a Tinderen meg nincs nagyon matchem.
Én bármilyen nőt elfogadok, aki minimálisan ad magára, mivel én is ugyanezt teszem. Ebből kifolyólag a kövér nőket automatikusan balra húzom. Inkább halok meg egyedül, minthogy egy ronda landwhale -lel legyel mégegyszer.
Ez a faszi van elhizva? Nincs penze, de vitorlazik? En 20 evig logtam a BKV-n vitorlazas helyett 😂
37F incel
Ez a Feri olyan mint Jurij Gagarin. A Szovjet Kommunista Párt arra használta, hogy az átlag proletárt azzal hülyítse, hogy te mint szovjet kisember bármikor járhatsz az űrben, csak akarnod kell. De mint tudjuk egy átlagos szovjet kisembernek soha nem volt lehetősége erre.
Jó lenne ha a csajozás terén is nem Jurij Gagarinokat mutogatnánk állandóan, hanem az átlag férfiak helyzetéről beszélnénk.
Egy masik Feri pedig belepett az internetbe, es azota is fel labbal az internetben van....
37F incel
Csak 10000, mert akkor meg nem adtak ki a huszezres cimletet, ami szinten Feri, de egy harmadik Feri....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!