Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Világon az egyik legjobb dolog a szerelem?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom milyen mert nekem nem volt barátnőm. Úgy gondolom hogy jó dolog lehet nagyon ha szeretik az embert meg a szabad idejéből áldoz rám. Sokat próbálkoztam ismerkedni de nekem ez nagyon nem megy.

Mi lehet az oka hogy engem ezzel büntet az élet?

Sokan lehet hülyének nézték de sok dolog miatt gondolom azt hogy ez nekem valamiért büntetés, csak nem tudom miért.

Ennél jobban semmire nem vágyok, erre pont ez nem akar összejönni.

2021. jún. 2. 00:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%

"Világon az egyik legjobb dolog a szerelem?"

Szerintem igen.

"Ennél jobban semmire nem vágyok, erre pont ez nem akar összejönni."

Minél jobban vágysz valamire, annál nagyobb dolognak tűnik, és annál komolyabban veszed. Minél komolyabban veszed, annál több érzelmi kötődés jön elő. Ezért nehéz.

Én megtanultam független lenni ettől, nem vágyni rá, egyedül találni meg az örömöt. Amikor a csúcsot elértem ebben, hihetetlen módon nekem kezdeményeztek a lányok.

Nem egy külső erő büntet téged, hanem te nem értesz valamit magaddal és a lányokkal kapcsolatban.

2021. jún. 2. 00:20
 2/16 anonim ***** válasza:
8%

"Mi lehet az oka hogy engem ezzel büntet az élet?"

Rondának születtél. Keress a rondák közül magadnak egyet. Vagy többet.

2021. jún. 2. 00:22
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Jo dolog ha viszonozzak.

Ismerkedj amennyit csak tudsz. Ne ragadj le egy lanynal ha nem erdekeled mert csak az idodet pazarlod

2021. jún. 2. 00:47
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Jo dolog, de tulzasnak erzem azt mondani, hogy a legjobb lenne.
2021. jún. 2. 01:09
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
Az egyik legótvarabb..
2021. jún. 2. 01:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen + a szeretet családod részéről.
2021. jún. 2. 01:39
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Csomó más dologgal lehet dopamint, oxitocint és adrenalint fokozni 🤷🏻‍♂️
2021. jún. 2. 03:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7, pl. kemény drogokkal :D
2021. jún. 2. 03:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elérni kisebb célokat dehát igen, kicsit más az életünk.
2021. jún. 2. 03:29
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Eddigi életemben pár boldog napot (szó szerint csak egypár napot) köszönhetek a szerelemnek, a mérleg másik serpenyőjében meg évekig tartó szörnyű szenvedések és vergődések vannak.

Szóval ja, biztos mondhatjuk, hogy az egyik legjobb dolog a világon, de akkor biztos a skorpiómarás, a kutyaszar meg a felnégyelés is ott van valahol a lista élén.

2021. jún. 2. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!