Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi banatom van, osszevesztem a baratnommel, akit a vilagon a legjobban szeretek, segitsegre van szuksegem! Mit tennétek?
Leírtad születésed óta az életed... ennyi időm nincs íygy beletekertem...
Hűha. Hát, ugye tudod, hogy egy ökör vagy? Fel kell nőni egy kapcsolathoz kistöki, és igazából közös döntéseken kéne, hogy alapuljon sokminden, de ez így tudom, hogy ritka opció, ezért egyszer ő, egysezr pedig te enged. Kapscolatotok nagyrésze felesleges veszekedés, várható volt már ez, hogy szakítani fogtok, csak ídő kérdése, amúgy sem passzoltok össze te még kicsi fiúcska vagy, Ő mág már kezd felnőni. Itt za ideje változtatni, nagyon kicsi az esélye, hogy visszafogad, amit valljuk be, érthető is, mert egy idióta vagy... szilvezsterkor ha megdumáljátok a talit, miért nem tudtok beszélni? Inni könnyebb, utána berúgni, és ráfogni , hogy áh részeg voltam bocsi.. hát ezt megszívtad kishaverom, mert ez már a felnőtt világban nem így működik, rsézegen is vállalni kell a felelősséget. Annyi becsület már nincs benned, hogy bocsánatot kérj, ehez már nincs tököd, és hogy kárpótlásnak egy új táskát vegyél, ami miattad elszakadt, ugye? Az 1. kapcsolat utáni szakítás, mindenkinek fáj, úgyhogy üdv a felnőtt világban, ne depizz be, hanem vegyél elő egy tollat, papírt írd le, hogy mik voltaka hibáid, mit csináltál rosszul (ahogy olvastam szinte mindet, szóval ink lehet azt kéne leirnod, hogy mit nem :D ) és legközelebbi kapscolatodba ne legyél ilyen kis fukar veszekedős és ha csajajl vagy kerüld a piát, vagy csak normál mennyiséget fogyassz. Remélem megtanultada leckét, ha nem az sem baj, de akkor a következő kapscolatod sem fog sokáig tartani ez a láyn régóta ismer és vakon megbizott volna benned, ha nem rontod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!