Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Világon az egyik legjobb dolog a szerelem?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom milyen mert nekem nem volt barátnőm. Úgy gondolom hogy jó dolog lehet nagyon ha szeretik az embert meg a szabad idejéből áldoz rám. Sokat próbálkoztam ismerkedni de nekem ez nagyon nem megy.

Mi lehet az oka hogy engem ezzel büntet az élet?

Sokan lehet hülyének nézték de sok dolog miatt gondolom azt hogy ez nekem valamiért büntetés, csak nem tudom miért.

Ennél jobban semmire nem vágyok, erre pont ez nem akar összejönni.

2021. jún. 2. 00:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem.
2021. jún. 2. 04:15
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Addig, amíg le nem kerül az igazi arca mindkét félnek...
2021. jún. 2. 05:33
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Hosszútávon nem.
2021. jún. 2. 07:09
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Anelkup nem lennenek parkapcaolatok
2021. jún. 2. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:
szerelem nélkül nem lehet teljes az élet.
2021. jún. 2. 09:09
 16/16 anonim ***** válasza:

A beteljesült szerelem az szerintem, mert ha nem szeretnek viszont, tropa a kacsolatod, történik valami a szerelmed tárgyával az borzasztó.

De jó megfogalmazás, hogy "az egyik legjobb" mert tényleg sok más öröm van az életben.

Az hogy "ideiglenes örömforrás" meg szerintem elég unfair kijelentés, mert alsóhangon 1,5 évig hormonbombán fut a szervezeted, azért olyan narkotikum is kevés van ami közel eufórikus állapotban tart 1 adagból ennyi ideig.

2021. jún. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!