Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel jarok jobban? Ha csoro es maganyos maradok vagy csinalok egy csomo penzt es felszedek egy not, aki csak a penzemert van velem? De ha anyagi gondjaim lesznek, azonnal otthagy, nem tart ki mellettem.
Ezt a szöveget pont egy olyan pasitól hallottam egyszer, akinek semmi gondja nem volt abból, hogy nők tartsák el
Ha nem akarták, akkor anyagiasak, mert volna miből
Neked a megoldás, ami az ő esetében is volt, az unatkozó házas nők, akik pár szép szóért belemennek szexkapcsolatba, és még hálásak is hogy tartod a szád ....
Miért nem mész inkább a Dunába?
B, legyen sok pénzed és vegyél egy csajt! Ha elfogy a pénzed és menni akar a nő, akkor öld meg a ribit.
A csóró nem jár együtt a magányossággal, a gazdag meg a felületességgel.
Nekem nem volt olyan döntési helyzetem, hogy akarok-e gazdag lenni?
Jó hogy!
Nem nagyon jött össze, de azért a csóróságtól messze álltam.
Felületes nő meg minek?
Nekem talán több is volt, mint illene, de egyik sem a kocsimért volt velem.
Akkor se, amikor Trabant volt, akkor sem, ha Audi.
60f
Kedves balázs percek kettő, ezek az emberek kevesebb, mint 5%a.
Valójában csak annyira kevés az önismereted, annyira kiforratlan a személyiseg, annyira felszínes, üres vagy, hogy ezért keresed a külsőségeket. De ez is a személyiséged része, illetve annak torzultságai, betegségei, hiányosságai.
Csak a személyiség számít. Neked is ezzel vannak gondok.
Aki nem talál párt, annak a személyisége túl rossz, vagy túl jó. Te még nagyon alul tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!