Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó lány, hogyan legyen nyitottabb, hogyan keressen párkapcsolatot? 23/L
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 20:20
1/11 Noren1989 válasza:
Mondjuk menjen le egy kv-ra a baràtnőivel.
2/11 anonim válasza:
Ott már rég baj van, ha nem tudod, hogyan kell nyitottnak lenni. Kinyitod a szádat, ismerkedsz,elmész olyan helyekre. Felregisztrálsz társkeresőkre.
3/11 anonim válasza:
Nőként én azt tanácsolom, hogy az ismerkedés előtti nulladik lépés gyanánt először is azt kellene teljesen őszintén letisztázni magaddal, hogy mitől félsz, mitől tartasz, mi az, ami visszahúzódóvá tesz, mert az ilyen viselkedés mögött szinte mindig valamilyen ki nem mondott szorongás van. Szóval vélemény és ítélkezés nélkül, teljesen semlegesen szembe kellene nézned a félelme(i)ddel.
4/11 anonim válasza:
Jól kell kinézni és jön magától.
5/11 anonim válasza:
Legyél szép, ápolt, gyönyörű! Utána elmész egyedül egy parkba vagy egy fagyizóba és ha lesznek ott bátor fiúk akkor odamennek hozzád beszélgetni, a többi meg jön magától.
7/11 anonim válasza:
Én is visszahúzódó vagyok, társkereső appokon próbálok ismerkedni. Több-kevésbé be is jön, viszont már most szeretnék élőben is próbálkozni, keresni egy olyan sportot vagy hobbit, ami által lehet ismerkedni. Ezt tanácsolom neked is.
23/L
8/11 anonim válasza:
Várjon a sült galambra mint a többiek.
10/11 anonim válasza:
Hogy hogyan? Legyen önbizalmad, kisugárzásod, önbecsülésed. Előbb magaddal kell jóban lenned és elfogadni magad, csak úgy tudsz nyitni mások felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!